Українська Канада
-
Мій син с дівчиною зробили страховку ! Покриває все . Була вона і у гінеколога і у терапевта , все безкоштовно. І швидку викликали , забрали в лікарню і крапельницю робили узі.
-
А що за страхова? Та яка саме страховка? Підкажіть, будь-ласка
-
От це я не знаю . Запитаю у сина . Але зараз в них нічка☺️ Вони оформлювали її по програмі як прилетіли .
-
Доброго дня! Якщо дитині 16 років виповнилося вже тут в Канаді, в аеропорту дали visitor records, як податися на ворк перміт ? Може є відео.
-
Так і було ! Вони оформили зразу по прильоту .
-
Це було до кінця дії паспорту ?
-
У дитини віза до 01.06.2025 по куает. Як зробити нову, якщо ми вже в Канаді? Всі інструкції в інтернеті лише про куает.
-
Віза не дає права на перебування в країні, це документ для в'їзду. Щоб перебувати тут потрібен або visitor record, або study permit, pr і т.д. тобто, дивіться на візітор рекорд і його строк дії. Якщо паспорт дійсний довше ніж червень 2025, то подавайтесь на новий візітор рекорд для дитини.
-
Вітаю , Підкажіть будьласка як швидко можно обміняти українське посвідчення водія на канадське ? Чи є в кого такий досвід в різних провінціях ?
-
А яка там процедура ?
-
Візітор рекордс вже по новому паспорту дали на 3 роки, але ж віза потрібна для в'їзду, якщо виїхати з Канади чи в гості чи на відпочинок, то назад не заїдеш, тому завчасно хочу з цим питанням розібратись.
-
Дуже дякую ☺️