Українська Канада
-
(3 + 9) Yurii, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(9 + 8) 0982102434, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
❗Вакансія❗ Шукаємо авто маляра м Вінніпег. 20-38$ / год Фулл тайм, можливі овертайми. Обовʼязки: Фарбування автомобіля, полірування, кузовний ремонт, ґрунтування, шліфування, маскування... Мінімум 3 роки досвіду. - Пунктуальний та відповідальний працівник. ✅Можна без знання англійської. 📞(204) 990-5645 Ростислав
-
До речі, порада усім активно досліджувати місцеві бібліотеки - вони діють як центри культури і освіти і соціальних служб. Тут і ігрові майданчики всередині приміщень , і комп'ютери безкоштовно, і численні групові і індив заняття безкоштовно з допомогою як раз для новоприбулих та соціального незахищених. Наприклад на фото (це Meadowvale Library, Peel District) На фото є навіть служби допомоги з житлом, як раз тим хто живе в аеропорту би підійшло... {hb}
-
Доброго вечора Будьласка, дайте посилання на кризову форму. Дякую
-
(5 + 6) @VIEIRAbrq, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(6 + 2) @NajjarKa, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis
-
(3 + 6) A A, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Якщо подали на Візітор та стаді перміт дітям, то потрібно чекати документ чи можно одразу подавати на візу дітям ? Дякую!
-
Дякую! Там дані нових Візітор та стаді перміт не потрібно, так?
-
Дякую!
-
(6 + 6) @dimon4ik_k, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Всіх вітаю.Хто летів с пересадкою в Дубліні? Як все проходить,пишуть що українцям при вʼїзді дають 90 днів,а ось як при стиковці не можу знайти інформацію.
-
Ірландія країна ЄС, проблем не має бути
-
Країна ЄС але в Шенген не входить,тому і занепокоєння при транзиті.
-
Я летів з Дубліна в Торонто, коли прибув в Дублін, сказав що тут транзитом, чекаю наступний рейс. Мені поставили штамп з позначкою, що можу тут бути 24 години. А коли летів в Торонто взагалі не було паспортного контролю 🤷♂️
-
Добрий вечір! При переїзді до іншої провінції, чи потрібно закривати картку медичного страхування? Якщо так, то як це зробити?
-
Я летів через Дублін і навіть ночував там. Все буде ок.
-
Всім привіт може хто ще не знає. У додатку Temu (щось схоже на Аліекспрес) зараз триває акція і можна безкоштовно отримати будь-які товари. Для того, щоб взяти участь в акції, потрібно ввести в поле пошуку товарів: 155357631
22 Jan 2023, 19:22
103398/123896
less than a minute ago