Українська Канада
-
Досить схоже на те що було в реальності. Ще рекомендую добре запамятати в правилах оці приколи з кількістью промілле дозволених в різних випадках, терміни на скільки права забирають в різних випадках порушень. В мене десь 3-4 таких питання було, на інтуіцї важко таке розрулити)
-
В онтаріо здається взагалі не існує безкоштовних мед екзаменів
-
www.apnatoronto.com/ontario-g1-test-russian/
-
А як цю знижку зареквестити?
-
Добрий день, уточніть, будь ласка, чи можу я летіти до Канади з пересадкою в Англії ? Читаю ресурси, всі пишуть начебто якщо не покидати транзитної зони та одразу мати білет на наступний літак і рейс чекати не більше 24 годин, то можна через Англію. Хочу впевнитися ще й у тих, хто особисто пробував.
-
Хто пише? Вам потрібне тільки офіційне джерело: "You will need a UK transit visa if you: Are in transit to another country and have sufficient funds and the intention to travel onwards. Have evidence to prove you can enter that country. Can show that the only reason for your visit to the UK is for transit purposes."
-
Вітаємо, Алексей Бобров! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Єдиний квиток без виходу в безмитну зону можете. НАЦКРАЩЕ подзвонити в авіакомпанію/аеропорт. Буквально недавно летів і при виході з літака для деяких людей відкрили інший вихід і впустили одразу в безмитну зону - всі інші пішли на прикордонний контроль. Якщо купуєте 2 різні квитки тоді майже напевно має бути транзитна віза
-
Так, це тільки вебверсія
-
Воєнні дії - не привід для біженства
-
t.me/UkrainianCanadians/215515