Українська Канада
-
Доброго вечора. А якщо я працювала на двох роботах, то податкову декларацію як подавати? Підкажіть будь ласка
-
Цей коледж приймає як domestic, але залежить від обраної програми. assiniboine.net/study-here/international-students/support-ukrainian-citizens
-
Child benefits можно вже отримувати після 18 міс проживання в Канаді навіть по WP, так саме з maternity/parental benefits, там головне наробити години і необовʼязково мати PR.
-
І діти отримують громадянство 🤗 незалежно від статусу батьків;)
-
Ну а чому би і не провести якісь паралелі? От тепер зрозуміло що корпорація, голосування та стати премʼєром не вийде без громадянства, а от тримати child benefits or maternity benefits можно і на WP. Звичайно будуть схожі речі та відмінності, тут можна нескінченно порівнювати;) Тимчасовий статус рано чи піздно закінчиться на то він і тимчасовий але з ним можно мати деякі бенефіти як з PR/Citizen;) Це ж прекрасно що Канада надає такі можливості;)
-
Так це ж інша планета цей ваш Квебек 😂 Хоча дуже люблю цю провінцію, Монреаль 🥰 Моя кума 5 років прожила в Манітобі, переїхали 4 роки назад до Квебека ще і доси плюється шо там не все як у людей;) під людьми маю на увазі інші провінції🤗
-
Так це ж інша планета цей ваш Квебек 😂 Хоча дуже люблю цю провінцію, Монреаль 🥰 Моя кума 5 років прожила в Манітобі, переїхали 4 роки назад до Квебека ще і доси плюється шо там не все як у людей;) під людьми маю на увазі інші провінції🤗 Але і в Квебеку впевнена є свої плюси;)
-
Хтось літав з Канади до Україні, маю питання 🙏🏻 якщо літати з пересадками різними авіалініями - якщо невеликий час між пересадкою, наприклад, 1 год 30 хв, чи реально встигнути? А також чи потрібно самій чекати на багаж щоб зареєструвати по другій авіалінії?