Українська Канада
-
у українців є правило зате - продати українцю хєрову машину))
-
ну так, бо їх держави підтримують рашку і давно з нею по один бік
-
Ну коли в Індії буде війна, тоді хай і питає. Зараз з боку індусів таке порівняння не доречне
-
А ми чули від них же: припиніть боротися. Росія переможе. За них Китай і Індія . У вас нема шансу. Причому чули вже двічі
-
більшість сікхів по приїзду живуть у своїх поки не підуть на своє житло. Це в них типу правила. Чесно кажучи не знаю такого правила серед українців. Зустріти допомогти порадити - без питань. Пустити пожити додому - рідко. Я мовчу про волмарти тімси і інші де працюють саме вони і шансів туди попасти на фултайм мабуть 0 для інших
-
і правильно питав. Просто громада тут разом з урядом протягнули круті умови і багатьох просто жаба давить
-
Так таксист про Індію питав.
-
в газі війна. в сірії війна. в афгані війна була. в сомалі і еретреї війна була нещодавно. в лівії і іраку була війна. в польщі доречі не було. вибачаюсь що все з малою - ліньки шифт натискати було
-
я не про початок війни а про звичайну іміграцію. ні, мене не хостили
-
ні, вони поїхали сюди бо тут чистіше і краще. Там же не диктатура. Хоча багато хто з них сєпари
-
На початку війни багато хто українців хостив. Ви хостили?
-
ну тому що спочатку повірили що знайшли просто генільний шлях привезти лялечку з Квебеку за півціни а потім пізніше щось взнали. А кому ще продати коли мови немає, знання звичок місцевих покупців немає тощо. Звичайно ж своїм
-
Та да, але ж вони типу імігранти тут, поїхали від своєї дичини в демократію
-
А в мене є знайомий з Індії що на ЗСУ донатить) просто в них держава по телеку крутить російську пропаганду, от більшість і підтримує їх дії.
-
У Індії є свої спірні території 😅
-
Так, волмарт і тімс то є проблема і чомусь про расизм там не говорять. Хоча пояснень окрім нього мало. Подивимось куди це все приведе.
-
і не розумію чому б мене мали хостити коли я зпетляв з країни і зассяв її боронити прикрившись донатами або іншою фігнєю
-
Ок, коли/якщо переберетесь з готелю у постійне житло готові хостити в себе українським мігрантів? Чи все ж таки неспроста українці не хостять в себе рандомних співвітчизників?
-
у себе в готелі? Ні, а ви?
-
Шановна, я розумію вас, як можливо дотичну якимось чином до близького сходу, що вас це зачіпає. Проте жодного расизму в моїх дописах годі й шукати, я лишень порівняв якість роботи мігрантів з близького сходу та україни або африки, це немає значення. Звичайно, є винятки і тут і там, проте здебільшого, - факти знову вперта річ. Але я не можу вам заборонити читати між рядків те, що ви хочете бачити 😉 Стосовно країн з великої літери (навмисно) 😁 Ви просто спробуйте написати всередині речення назву країни і ви зрозумієте чому так 😁 Чомусь, авто коректор пропонує неньку з великої, дві інші, про які йшла мова з маленької, можете запитати у розробників телеграма чому так, не треба шукати чорну кішку, там де її немає ) Гарного всім дня, без расизму і між рядкових здогадів 🙂
22 Jan 2023, 19:22
103754/124595
about 2 hours ago