Українська Канада
-
Так а чим у Європі не безпечно? Пережили шок, почитали про Канаду, склали план дій і полетіли Вважаєте що Польща близько до війни, ок, є Ірландія, яка давала найкращий рівень підтримки на той час
-
Не чув така штука як війна є зараз в країні Особливо не думаєш що куди і як Якщо ти з заходу країни запитань нема чому такі думки в голові якщо зі сходу є запитання чи ти адекват
-
Тарганів завжди всюди багато Проте ми ж про віддаленість від самої їхньої країни
-
Ну я тоді таких людей не розумію, як можна летіти так далеко без якихось планів та інформації
-
Було багатсько можливостей …а подекуди і є
-
Та і Канада завжди була країною емігрантів тут багато хто живе десятиліттями і не знає мови ось всі сюди і рванули
-
Багато авіакомпаній давали безкоштовні перельоти на початку і протягом одного року війни
-
Ну якщо ти не можеш контролювати емоції то так, треба було бігти якомога далі
-
А якщо треба полікуватися, чи купити авто чи житло? Всі ж вимагають документ легального перебування в країні
-
Не правда особисто працював з багатьма людьми які не мають перміту гроші просто кешем отримують
-
Так можна жити хіба що у родичів. В іншому випадку вас ніхто на роботу не візьме без ворк перміту
-
Отож
-
Так воно і є. Просто коли пишуть що Канада це країна емігрантів, вона така ж країна ємігрантів як і будь яка інша. Тут нема якихось особливих привілеїв для приїжджих, як і нема гарантії що якщо виконувати всі вимоги тобі 100% дадуть ПР
-
Я маю на увазі що все реально а там вже як вийде Тому що приходили навіть перевірки і нічого не казали їм всі продовжували працювати
-
та я не про украінців. Я в цілому про ситуацію з нелегалами. Бо чув такі випадки
-
це не значить що такого не трапиться
-
Всі з ким працював були там 4+ роки
-
а потім такі поліцейські. Гуд морнінг сер/міссіс. Ві хев зе ордер фор йор ремувал)
-
Помічаєте також?
-
Я думаю малось на увазі що в Канаді ти будеш себе відчувати своїм навіть якщо ти іммігрант, так як багато інших іммігрантів. Тобто це не про пільги, це про середовище. Одна справа жити в країні де 98% однієї національності плюс ти а інша справа коли таких як ми набагато більше
22 Jan 2023, 19:22
104270/124554
6 minutes ago