Українська Канада
-
І конкурувати з сотнями high skilled workers?) І бути в черзі на УЗІ з тисячами нових резидентів?
-
Це залежить від того, що би я встиг зробити до цього часу. Якщо б я встиг купити житло. То мені було би дуже приємно бачити як воно зростає в ціні
-
Головне не втрачати час. Розвиватися. Правильно вкладати гроші. І тоді збільшення населення в місті де живеш буде вигідним
-
Так точно, тільки вони абʼюзяться «студентами» які «не іммігранти», і їдуть вони всі переважно в Торонто
-
Тому Канада і створює ліміти на міграцію)
-
www.cbc.ca/news/canada/ottawa/hundreds-line-up-outside-kingston-clinic-in-desperate-bid-for-family-doctor-1.7130133
-
Ну, так. Є думка що таку ситуацію керівництво провінції загострює спеціально, з метою протиснути приватну медицину. Наскільки то правда хз. Але це про те як комфортно в малих містах і як їм збільшення населення буде тільки в плюс
-
І за це платиш податки? Жах 😱
-
Можна хвилюватися за те щоб добре було усім. А можно подумати про те як самому добре влаштуватися у цій країні. Тим в кого вже є сімейний лікар, не цікаві подібні проблеми
-
Поділюсь своїм experience малого міста 800 людей населення: лікарня, аптека, стоматолог, школа, пошта, садочок, 2 магазини, 2 заправки, бібліотека, арт галерея, танцювальна студія та гімнастичний кружок для дітей….лоєр кантора ще була До лікаря не було черг від слова зовсім, навіть аппойтмент нетреба було роботи. В садочек взяли без вейтінг ліст. Тут більше залежить від провінції ну і звичайно насамперед вашої професії, але інфраструктура в маленьких містах є, там теж живуть люди;) ми колись так прожили 2.5 роки і я деколи сумую за цим;) Онтаріо перенасичено і це факт;(
-
Все дуже залежить 100%. Є і набагато гірші історії нажаль. Знаю що люди гроші збирають щоб транспортувати гвинтокрилом людей з малих міст в Торонто в госпіталі. Коли це не immideately life threatening, а операції мається на увазі.
-
підкажіть будь ласка , якщо віза видали до кінця терміну дії паспорта , а паспорт закінчується через півтора роки , можна буде отримати перміт на три роки ? (Новий паспорт)
-
(6 + 8) Nata, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Ну лікарі теж люди, бувають переїжджають, скажімо в США, буває на пенсію виходять. І ви різко зацікавились тима проблемами
-
На новий паспорт? Так, можливо. Але це вже на місці при отриманні будете просити офіцера.
-
мені навіть не дали попросити, сказали ми зазвичай так робимо і все. а потім принесли мені два паспорти і формлений форк перміт на старий
-
Підкажіть будь ласка що робити якщо роботодавця на котрого я працював вже нема. А треба розрахувати податки?
-
Навіть якщо не встигнете отримати новий це не страшно головне податися на продовження
-
До 31 березня ви можете спробувати продовжити ВП інструкція в чаті є
-
Якщо не має комп'ютера або інтернета можно в бібліотеці це зробити
22 Jan 2023, 19:22
104308/124903
about an hour ago