Українська Канада
-
Добрый день, летел ли кто-то уже в ЕС ? ( по просроченным карточка ) Пускают ли на рейс ?
-
В мене було рівно годину
-
А вже потім багаж і от його ми чекали 40 хв
-
Так , рівно тиждень тому
-
А спочатку вийти із літака , дійти , дочекатися . То тоді 1.20-1.30
-
Зі мною летіла жінка і вона нажаль на літак в Монреаль не встигла . Вона бігла вперед і нас і не треба було вона перміт їй. Але коли я прийшла за багажом то вона чекала . Так що ось так .
-
Я робила бистро як то було можливо . Одна з перших вийшла із літака . Але потім ми всіх чекали і зібрали паспорти . Чекали ще хв 40 . Нас було біля 30-40 людей . А потім пішли да Багажом і його довго не було . Тож темп тут поняття таке собі ….
-
Стара ще пів року дійсна, вюа в новому паспорті нема
-
Я отримала документи і ми ще чекали на багаж 🤷🏻♀️
-
Так його і не було . І якщо підете то пропустите свій паспорт коли вони видають. А це ніч . Кого ви потім шукати будете .
-
Не можна, про це кажуть багато разів, не зважаючи наскільки ви швидкий там є черги, вони збирають людей і запускають групами.
-
Вітаємо, Дмитро Сенсук! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada