Українська Канада
-
Тоді у тцк
-
По такій ж схемі можете відписатися від всіх домів де прописані і казати що теж житла нема,Кароче ловіть лайфхак робочий
-
А в кого хату не рознесло але ракета пролетіла над головою?)
-
(1 + 6) Вікторія Кметик, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
вибачте, а змогли додзвонитися, якось вирішили цю проблему?
-
Ну йому сказали що получить ,але документ ще в оформленні
-
Судячи по цьому повідомленню Ви або троль або поширюєте те що "десь почули"
-
Так вже він отримав чи "скоро пр буде мати"? Це трохи якби різні речі 😉
-
В мене знайомий так получив
-
Це може бути лише один з факторів, з одним зруйнованим житлом ніхто Вам PR не дасть по гуманітарній. Особливо якщо Ви можете пройти по економічних стрімах
-
Скоріше за все, треба просто почекати. Якщо ви приїхали наприклад вчора і в той же день подаєтесь на отримання допомоги — скоріше за все, нічого не вийде, бо база не оновилася. Кілька днів треба почекати
-
Для гуманітарної програми потрібно як мінімум знайти декілька причин, щоб Вас офіцер розглянув. Сильна інтеграція з Канадою, неможливість повернення додому через окупацію/зруйноване житло, неможливість отримання PR по економічних стрімах чи medical inadmissibility. Одне зруйноване житло не є причиною, особливо якщо Ви молодий і можете працювати та податись на провінційну/федеральну програму
-
Як то кажуть: "не кажи гоп, поки не перескочиш"
-
Клянуся,сам його знаю ,з Маріуполя
-
Так, тільки що, розмовляв близько 40 хв по гарячій лінії IRCC, офіцерша попросила всі данні, описав проблему, сказала що подасть мої данні до відповідної інстанції, на почту прийшло підтвердження розмови, через тиждень попросили податися ще раз, буду чекати
-
Та ні, хай інші йдуть на фронт
-
Шукати на яку программу PR ви підходити, отримуйте його, потім жити тут по PR і працюєте. Якщо є СUATE, то без PR ще встигаєте до цінця березня приїхали, але потім PR все одно треба отримувати, як хочет в Канаді залишитися довше 3 років
-
доброго дня. хтось вже змінював прізвище знаходячись у канаді? чи треба буде робити новий закордонний паспорт і чи є можливість перенести візу у новий в такому випадку, чи лише подаватись на нову? дякую
-
Cuaet діє до кінця травня?
-
це єдина країна мабудь де це працює
22 Jan 2023, 19:22
104525/123813
about 2 hours ago