Українська Канада
-
Це вже істерія із-за того що як виявилося з PR не все так просто
-
Шукаю роботу в Вінніпезі, на заводах або складах
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка, подаватись на фін допомогу требо однією сім'єю чи дорослі окремо, наприклад я з дітьми , а чоловік окремо ?? Дякую
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, якщо знімати обмеження з WP після 31 березня - це буде безкоштовно чи вже платно?
-
Однією сім'єю, якщо разом приїхали.
-
Один може за всіх подати
-
Сорі, не уважний)
-
Та я не питав, я стверджував)
-
Може.
-
Привіт! Сьогодні здавали тест на G1 і права ніхто не забирав. Все ок Но правда , не впевнена щодо актуальності своїх прав. Так як в Канаді тільки 2 тижня і по ідеї я ще могла б їздити на них
-
Підкажіть де подивитись список міст в яких поселяють на 2 тижні ( якщо такий існує )?
-
(3 + 6) @urets11, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий день, підкажіть будь ласка, в аеропорту Торонто до якої години можна отримати work permit та sin, приїзд у суботу 30 березня о 17:00
-
Дякую
-
Підкажіть, а з собою можна провезти без декларування до 10 тис, це на родину чи пл дорослим рахується? Що є родина в даному випадку? На двох з дружиною ліміт один?
-
На одного
-
Юля, А номер там буде чи тільки інтернетом ?
-
(2 + 7) Evans Akonnor Kwafo, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Гугл на родину видає, немає впевненості щось
-
То на вивіз з Укр ліміт 10к на людину
22 Jan 2023, 19:22
104546/124727
about an hour ago