Українська Канада
-
(2 + 7) Evans Akonnor Kwafo, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Гугл на родину видає, немає впевненості щось
-
То на вивіз з Укр ліміт 10к на людину
-
Ну може і так, я правила хотів дізнатися:) коли потрібно, коли ні.
-
Так задекларуйте, це заняло 5хв
-
то задекларуйте і все, в нас це зайняло 5-7хв
-
Та він всюди 10к, але по різному розраховується, на родину чи на кожного дорослого. Хтось так пише, хтось інакше.
-
Не працює посилання на Ньюфаундленд та Лабрадор (404)
-
3-5 днів
-
Друзі, підкажіть, скільки днів зазвичай треба чекати фін. допомогу після подання заяви?
-
Доброго ранку! Підкажіть, будь ласка, якщо знімати обмеження з WP після 31 березня - це буде безкоштовно чи вже платно?
-
Як я розумію, то платно www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html Але вам не обов'язково знімати обмеження з WP, якщо ви не збираєтесь працювати у тих сферах, що заборонені. Вам треба просто пройти медогляд, а WP оновлювати не обов'язково
-
Всім привіт) Підкажіть, будь ласка, як шукати якісь комьюніті в Канаді? По інтересам, проф. діяльністью і тд?
-
Facebook, Reddit, Twitter, Fetlife
-
Якщо вона по cueat до 31 березня то напевно так. А чому ні?
-
Добрий день. Підкажіть чи дадуть work permit якщо дівчина вагітна ? 6 місяць
-
перміт це право працювати і проживати на території Канади. Не має значення чи живіт чи щось інше. Це ж не примус на працю а право яке дається на певний період - рік два три тощо
-
Я вагітна 7,5 місяців, вчора прибула у Монреаль. Надали wp и побажали щастя здоровʼя. Також надали інший вагітний яка була а черні зі мною.
-
Ну якщо живіт побачать - теоритично ж можуть і відмовити, чи стикався хтось з таким досвідом ?
-
Так. 2 тижні
22 Jan 2023, 19:22
104563/124727
about an hour ago