Українська Канада
-
Торонто, дякую
-
Вкажіть місто
-
Дякую
-
Так, звісно робіть. Не подасться - не отримає.
-
Вітаємо, Марина_ Таргетолог! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
В мене моя пацієнтка працює в компанії які відкривають візи : Америка Канада Лондон . Якщо цікаво то напишіть скину контакт . Бо умов і ціну не знаю .
-
Знайти житло і роботу бажано
-
Чи їде хтось сьогодні з Торонто до Вінніпегу машиною? Або у наступних кілька днів? Напишіть,будь ласка,в приватні Дякую
-
Наче так. Комісія тільки різна може бути. В TD, Scotia $3-3.5 за транзакцію + комісія укр банку
-
Щоб Канада знала скільки кешу в країні. Ну і щоб коли ви принесли свої мільони кешем в банк наприклад чи купувати житло, ви могли показати що не заробили ці гроші нелегально, а привезли з собою в країну.
-
А кеш де можна зняти? В будь якому банкоматі?
-
Можна зняти в банкоматі кеш. Ліміт 12500грн на тиждень. Можна обмінятись з тими кому треба гривня. Можна за товари комусь розрахуватись гривнею, а вони вам долари. Нажаль напряму не можна перевести наразі через обмеження нбу.
-
А надо тоді декларація? Для чого вона потрібна?
-
Можна мати з собою скільки завгодно, просто більше еквіваленту 10тис кад треба декларувати. Це безкоштовно і податок платити з них не треба
-
Можливо хтось знає як з української карти перевести гроші на канадську?
-
Бачила в чаті людей що подали на тур візу в вересні 2023. Чекають.
-
Саме так 😉 Канаду не цікавлять ваші податкові справи в іншій країні, лише в Канаді
-
Заробили нелегально, задекларували і привезли Профіт )))
-
Дякую вам велике за інформацію)))
-
Дякую за відповідь! Просто ніколи не мали з цьому справу
22 Jan 2023, 19:22
104723/123900
about an hour ago