Українська Канада
-
Дуже багато бачила відео, що не треба привозити з собою техніку, бо в Канаді інакша (?) напруга. У когось були проблеми з технікою?
-
Ну, не можу стверджувати, що це правда, але за словами "візових експертів", які телефонували до IRCC - різниці між Visitor та Worker немає ніякої для CUEAT, і ті і ті мусять отримати Work Permit в аеропорту по прильоту.
-
Просто в них кожен рік +- була передбачувана кількість тих хто вигравав пр, що буде коли через 2 роки замість 10 тисяч подається 200?)
-
Цього ніхто не знає. Офіційної інформації не має
-
Навіщо. Вже давно все зроблене. А десь і спростили. А просто так , нікого не залишать. Хоча я не проти
-
Є надія що для українців які прибули по CUAET зроблять щось ще..
-
Трошкі не так Досвід роботи в Канаді , мінімум рік Через рік в кращому випадку податись тільки
-
Навіть, якщо віза не visitor, а worker?
-
Найшвидше це федеральна програма canadian express class. Набираєте необхідні бали і менше чим за рік ПР у вас
-
Дякую
-
Добрий день. Допоможіть будьласка. Хто вже в Канаді, поділіться будьласка фото канадської розетки. Збираюсь купити перехідник, та не розумію який підійде, їх багато. Буду вдячна
-
Провінції. В вашому уявленні швидше , це скільки ? Три роки -це дуже швидко ))
-
В якому зараз штаті можна получити швидше
-
Напевно , від трьох років і далі
-
Підкажіть будь ласка чи є термін, до якого треба виїхати до Канади після отримання візи?
-
В Манітобу ,за скільки часу реально можливо отримати картку резидента?
-
Так
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, правильно я розумію, що якщо CUAET закінчить дію 31.03.2023,то ті, хто не встигнуть прибути в Канаду до цього часу, не зможуть отримати work permit, навіть маючи візу?
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, в кого була така ситуація. Паспорт, з яким я здавала відбитки, закінчується через рік. Чи можна подавати на вклейку новий щойно виготовлений паспорт? Який алгоритм дій у такій сиуації? Дякую.
-
у VFS окремі сайти в різних країнах, шукайте розділ з трекінгом на сайті VFS Global країни, куди відправляли
22 Jan 2023, 19:22
10474/123850
about an hour ago