Українська Канада
-
Так в чому проблема задекларувати ці 50к
-
Довго будемо тут про це розмовляти, це не по темі чату
-
Виводьте собі на гаманець и користуйтеся просто обналом Це набагато простіше
-
Привіт! Ми ніяк не можемо подати дитину на допомогу через помилку IMM 1442 ? Дзвонили вже 4 рази, кожного разу кажуть чекайте 5днів. У висновку все без змін. Пробуємо вже подаватись просто в різні години, все рівно не проходить. Можливо в когось була така проблема, поділіться як вирішили
-
Вони кожного разу кажуть що бачать попереднє звернення , ок чекайте 5 днів. І все по колу
-
У нас вже так і виходить що місяць чекаємо((
-
Тільки телефонувати за вказаним номером. Дехто кілька тижнів очікував, щоб фікснули ту помилку.
-
Привіт. Маю питання: моєму сину 18 років і він хоче йти цього року в старшу школу (12 клас). На сайті прочитав що це коштує 20 000$. Можете щось підказати по цьому? Може хтось з цим мав справу?
-
А 10000 це на людину, чи на сімʼю?
-
20 000 може коштувати коледж. Школа практично безплатно
-
Можливо таке є і в якихось інших університетах
-
В University of Manitoba навчання для тих хто має CUAET візу — таке, як і для громадян. Тобто на Computer Science, наприклад — біля $6 400 за рік
-
Що «це»¿
-
Школа принаймні в Манітобі — безкоштовна 🦦
-
А що тут не логічного? Звичайно що дозвіл від батька має бути і можуть про це запитати. Це і стосується мети приїзду.
-
Доброго вечора. Я рік назад був у Канаді та отримав всі документи, зробив мед огляд. Тепер планую їхати в квітні знову, щоб почати працювати. Чи не буде в мене проблем на кордоні? Дякую
-
Навряд її питали «чого прилетіла». Мабуть стандартно «мета подорожі». Таке питають і питали по всьому світу завжди.
-
Так. І поступив заочно в Украіні рік назад
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, якщо у батьків є ворк перміт, а діти приїдуть в Канаду лише після 31.03.24, чи зможуть вони навчатися та мати страховку. Дякую.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка чи хтось отримував виплату одноразову по програмі cuaet (3000 канадських доларів) в березні? Як швидко зараз її дають і чи є якісь умови додаткові? Місто Торонто Буду дуже вдячна за допомогу!
22 Jan 2023, 19:22
104786/125283
about an hour ago