Українська Канада
-
Скажіть будь ласка де можно пройти медицинський догляд у Торонто )
-
Тут вище по чату сьогодні писали що це вирішує прикордонник, але я так розумію що там ситуація в тому що поданий аплікейшн на новий ворк перміт. Завчасно подякував за відповіді і коментарі
-
Друзі, вітаю 🙌 На 25 запланований переліт в Канаду (вперше лечу до цієї країни) по програмі CUAET. Я так +- почитав трохи групу і зрозумів суть і кроки. Та все таки є питаннячко: наскільки я зрозумів, по прильоту я отримаю ворк перміт, так от маючи його на руках скажемо на 2 роки, чи зможу я безперешкодно вилетіти на тиждень у квітні і на 2 тижні в травні з країни? Мається на увазі чи є якісь обмеження по отриманому в момент прибуття ворк перміту?
-
О, тепер зрозуміло, а то я не второпав відразу звідки той скріншот був приатачений…
-
Так ось же вище пишуть що ви повинні орієнтуватися на візу…
-
Так а до чого тоді там питання, чи я не правильно щось зрозумів?🙄 віза CUAET на 3 роки… вона ж не одноразова, а мультіентрі, вірно?
-
Так, бачив що там згадували про медікал Всім подякував)
-
Можете підказати будь ласка
-
Не тільки у Канаді, а ще й у аеропорті транзиту. Дозвіл на подорож дитини у супроводі одного з батьків - це must have.
-
Дякую, в мене не має преференцій, напевно Манітоба..як розумію лояльніші умови ніж в інших провінціях..
-
Немає доступу..