Українська Канада
-
Торонто
-
Я рівно з годину як вийшла з літака .
-
Якщо гроші в кеші, набагато зручніше використати лисого дядька)
-
Можливо звісно, так само на бінанс, переказом тому, хто продає валюту з української карти. Але тут обмеження будуть відразу - потрібно мати кошти на карті, а не готівку. За велику суму відразу буде моніторинг, тому варіант частинами тільки.
-
Лисий дядько тут в схемі, коли треба загнати гроші на бінанс)
-
Так бінанс же в канаді заблокований?
-
хіба? все працює 🤔
-
А що хтось зберігає гроші на бінансі ще?))
-
я нещодавно хотів юсдт купити на п2п і на якомусь етапі каже що сорян, бед локейшн. тільки з впном розрулив
-
та все працює, кажу вам)
-
ще в 23 www.binance.com/en/feed/post/518423
-
Які ще є варіанти ?
-
Друзі, доброго дня! А можна я ще трохи понабридаю тут з питаннями?🙄 Хвост користувався арендую авто через Turo апплікейшн? Користувався в Англії і Австралії, то сподобалося, і ціни були норм, лише платив додатково за страховку і платні дороги, але вцілому все ок. Або що порекомендуєте з альтернатив? Авто необхідно на десь 10 днів.
-
дякую. вивчу що таке wealthsimple. бо питання ж покласти гроші потім на рахунок в канадсткому банку ( для моргейджу)
-
Туро норм, користувались в Канаді
-
Туро тут було чудово, десь 60 баксів в день виходило зв страховкою
-
За адресу не скажу точно, але вивід стоїть на канадський банк і все ок, гроші на карту виводяться
-
Здається я змінив там все не Канаду ще до заборони ))
-
До речі працює все, може просто не можна тут зареєструватися Але в мене акаунт ще з України і все працює
-
Доброго дня, актуальна інформація - сімейна пара ,прибули вчора 11.03 о 22:00 в Торонто Пірсон, ворк перміт - 30 хв, житло - 5 годин в живій черзі, заселили всіх
22 Jan 2023, 19:22
104851/123850
about an hour ago