Українська Канада
-
Здається я змінив там все не Канаду ще до заборони ))
-
До речі працює все, може просто не можна тут зареєструватися Але в мене акаунт ще з України і все працює
-
Доброго дня, актуальна інформація - сімейна пара ,прибули вчора 11.03 о 22:00 в Торонто Пірсон, ворк перміт - 30 хв, житло - 5 годин в живій черзі, заселили всіх
-
Банк стейтмент і т4 відправляєш і фіг там для верифікації
-
Не простіше. Я ніяк не можу верифікувати велзсімпл
-
Та сама історія. Як викатили список доків! Включно з листом від роботодавця
-
Я хотів купити акції Nvidia та інших компаній а х там
-
А чи є тут якісь чати з оголошеннями по житлу? Поділіться, будь ласка🙏
-
Дякую дуже Я хотіла ще якісь чати з українцями в телеграм знайти (по Онтаріо), інколи хтось зʼїжджає і ділиться хорошими варіантами житла)
-
zillow.com rentals.ca rentboard.ca rentfaster.ca hotpads.com apartments.com padmapper.com zumper.com rentcanada.com liv.rent цього більш ніж достатньо + facebook marketplace
-
Тільки може там якесь інше посилання є 🙏
-
Дякую
-
t.me/ukrainianintoronto
-
Вітання! Моя дружина із сином 5 років прибули до Канади, Вінніпега за програмою CUAET з України, Одеси. Чули про програму rent assist, яка компенсує частину грошей за оренду житла, будь ласка, підкажіть посилання або де його шукати. Може будуть думки про роботу та пошук житла. Педагог, любить дітей, вигадує різні ігри, діти люблять її та дуже смачно готує)) Будемо вдячні за Вашу допомогу. Прохання, пишіть по можливості в приватні повідомлення.
-
Я перепрошую, не вірно указав - педагог у дошкільних закладах, та початкових класів.
-
Саме так))
-
планували за її професією подавати на резидентство.
-
Вітаю 👋 Порадьте будь ласка перевіреного сертифікованого бухгалтера 🆘 ❗️Потребую щоб він працював по Квебек. ✍️Можете відразу написати в особисті повідомлення що б не засмічувати чат. Буду дуже вдячний
-
Так!
-
Early Childhood Educator можливо?
22 Jan 2023, 19:22
104868/123850
about an hour ago