Українська Канада
-
Добрий день, чи доручення від батька на вивіз дитини, повинно бути після перекладу, засвідчене нотаріально, чи достатньо печатки від компанії що переклала?
-
(9 + 1) Fuzi, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(1 + 7) Deleted account, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(6 + 4) @ManagerAbsoluteL, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Добрий день підскажіть будь ласка як змінити оператора зв'язку,чи потрібно першого попереджати, чи можна просто змінити картку і з одного на іншого?
-
Дуже цікаво, скільки з тих 26% хто приїхав, вже поїхав ?)
-
Для чого продовжувати, якщо люди просто подають заявки «для галочки, аби було», а їде четвертина з тих хто отримав візи? 🤷♂️
-
Продовжувати будуть?
-
Перепрошую, ви маєте на увазі додати до загального доходу (Т4 форма) який я заробив в компанії? Я маю CRA аккаунт і вибрав автозаповнення. То тепер свій дохід з 875CAD з DoorDash просто туди додати?
-
Врахуйте, що є чоловіки, які не можуть виїхати, а жінки самі без них не хочуть/бояться
-
Я думав це загальновідома інформація, чув її і від родичів в Канаді, так і чатах по Канаді.
-
Ну, баблотуристика-так. Ж випадки, коли люди посмакували Канаду і повернулись, але ж не кожний 4-й..
-
Звідки інфа про 60к?
-
60000 повернулися назад, якщо не більше. Я так розумію важко знайти роботу, зачепитися, щоб оплачувати житло
-
То ще ж не у всіх три роки ворк перміту закінчилось
-
Роботу в принципі знайти можна але не завжди ту яку хочеш і там де хочеш, це якщо збираєшся подаватися на ПР. Бо через сильну зарегульованість програм ти або будеш 2 - 3 роки працювати там де тобі не подобається щоб отримати ПР або через 3 роки теж доведеться поїхати.
-
Доброго дня? Підкажіть будь ласка, яка доля коштів на CPP, якщо полишаєш Канаду? Чи можливе повернення цих грошей? Дякую.
-
Не у всіх є гроші повернутися, це теж треба враховувати ж
-
Дуже дякую за відповідь.
-
Хто знає про ситуацію коли подав у податкову Канаду форму повернення коштів а у відповідь вже більше 2 ух тижнів не прийшло підтвердження від CRA? Подавав разом з дружиною, і їй майже відразу прийшло підтвердження
22 Jan 2023, 19:22
104897/123817
3 minutes ago