Українська Канада
-
А як повернути RRSP¿
-
А, ні, я працюю на тій же ш. Дякую за відповідь
-
В Канаді таким ніколи не займався, оскільки ще не доїхав. Те що ви запитуєте називається MNP, гуглиться по "Canada mobile number portability" Відповідь на Ваше запитання ось тут: crtc.gc.ca/eng/phone/mobile/num.htm
-
Чи є тут ті, хто працюють онлайн і отримують дохід на український ФОП? Чи було у вас якесь повернення/списання по податкам? Або порадьте бухгалтера по даному питанню з власного досвіду.
-
Розумію Цікаво чи претендую я у такому випадку на якесь списання/повернення? Бо виходить не дуже логічно Плачу податки я ж у Канаді, витрачаю кошти теж тут і доволі сумно, якщо немає жодних повернень чи списань…
-
Так, я ФОП і працюю онлайн в Канаді Тому і кажу, що мені дивно, що бухгалтер не цікавилась моєю діяльністю ФОП і не спробувала списати навіть витрати на інтернет 🤪 адже я працюю з дому і знаю, що у такому випадку навіть якийсь % орендної плати списується Єдине шо вона лише списала це сплачений податок в Україні
-
За це і питаю Бо мені моя бухгалтерка каже, що я не можу нічого списувати, бо це іноземний дохід
-
а мені здавалось що якщо ви є ФОП в Україні, то ви є unemployeed в Канаді )
-
та ні, настільки детально не треба. ну приблизно якщо онтарійский продаток десь 28% то ви з вичетом укр податку заплатили десь 20%?
-
Відняла той податок, який заплатила в Україні, від того який я маю заплатити в Онтаріо по Онтаріо прорахувати податок не дуже легко, тому тут не маю компетенції розписувати з якої суми і який % Якщо вам цікаво детальніше, то напишіть мені в Приват
-
Дуже велике дякую ❤️
-
і скільки відсотків мінуснулось від доходу? маю на увазі скільки заплитили податку
-
Думаю, що вона мені назвала суму з урахування цього податку Попросила її розписати детальніше, з чого складається моя сума податку Дякую за рекомендації
-
Я неможу вам точно відповісти, бо ще сама точно нічого незнаю Мені бухгалтер озвучила лише суму, яку я маю сплатити Вона мені не розписувала по %
-
Якщо self employed але 0 income in the first quarter то можна також expenses вказувати?
-
Вона ще не подала
-
Cra давала пояснення що це не завжди селфемплойд, є різниця між форейн і селф емплойд, залежить від місця здійснення діяльності.
-
У вас є канадський дохід?
-
Напишіть, будь ласка, детальніше, що ви тут маєте на увазі?
-
А яке повернення ви хочете отримувати? Ви ж не платили подарок, що повертати. Навпаки будете сплачивати різницю податку за форейн інком
22 Jan 2023, 19:22
104936/123789
9 minutes ago