Українська Канада
-
Можливо ви мені порекомендуєте бухгалтера? Чи можу я до вас звернутись?
-
Списання витрат можливо звісно. Але повернення (refund) дуже рідко, бо це трошки інше)
-
Про це фактично я і питаю бо інформацію не перебуваючи безпосередньо в Канаді в країні перебування блокуєтся, викидає з сторінки, тому прочитати фактично не можливо, а можливо хтось знає покрокову інструкцію що як і до чого
-
Друзі а чи є в когось досвід роботи у готелях у віддалених районах Канади? Можливо порадите такі готелі? Дякую
-
(7 + 4) @kyzyma, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
(8 + 6) @vitalina_yefimova, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Вітаю, підкажіть будь ласка,вклеїти візу вже немає можливості?
-
Чого нема? Є. Як і раніше
-
Туди щоб їхати треба гроші н перший час
-
Доброго дня Підскажіть будь-ласка може хтось стикався: Закінчився в Литві ВНЖ 4.03 15.03 виліт в Ванкувер через Копенгаген і Мексику Виїхав з України 13.03 2022 року Чи будуть проблеми з посадкою в літак,якщо немає дійсного ВНЖ і Європі CUAET дійсно є
-
Доброго дня всім маю таке питання якщо поїхати до Канади а взяти ворк перміт а потім повернутися до Європи чи не буде потім проблем з повторним в'їздом до Канади?
-
(6 + 8) @Irina_362, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Не буде
-
Шо тут знати , в тебе мульти віза , ворк перміт до виїзду немає відношення
-
Звідки ви знаєте ви так робили?
-
медичний огляд обовязковий протягом 90 днів - інакше можуть скасувати перміт
-
А мед страхування теж краще одразу зробити?
-
То всі доки краще одразу зробити так?
-
Хочеш всю інформацію пиши мені в лс
-
Напиши в особисті
22 Jan 2023, 19:22
104968/124680
about 3 hours ago