Українська Канада
-
Так поки ніхто не робив, бо 31 березня не настало. То гарантії ніхто не дасть. Просто з логіки нібито не буде питань.
-
Ні необов'язково страхування це бенефіт. Медогляд це вимога
-
Ось акредитовані клініки для медекзамену в Україні. Їх тільки 2. secure.cic.gc.ca/PanelPhysicianMedecinDesigne/en/Home
-
Чи можна пройти медогляд в Україні? Якщо так, то в яких клініках? Дякую
-
Сьогодні ще дві сім'ї приїхали із Ванкуверу до Вінніпегу. 6 місяців пробули у Ванкувері, almost run out of money. Дуже важливо відразу правильно вибрати провінцію, хай навіть холодну, але дешевшу.
-
Навіть огляду не буде, сфоткають і все
-
Всім привіт. Чи потрібна українцям віза в Тайвань? Якщо там зупинка))
-
А шо у них з роботами було? Знайшли шось чи просто запаси витрачали?
-
Та й дорослих не те щоб оглядали)) У них там апойменти букаються з розривом у 5хв, а часу тратять на людину десь хв 15-20 мінімум. Так шо годину сидиш кров здати, і години флюрографію зробити
-
Одна сімя: жінка в ІТ, SW engineering, чоловік механік спецтехніки. Мали роботи добрі, але ще + 2 дітей, то реально не витягують сімейний бюджет. Дуже дорога оренда, супутні витрати тощо. Друга сім'я, то різноробочі, без якоїсь кваліфікації. Самі, без дітей, але також головне питання витрат.
-
У січні знайомі SW девелопери також із Оттави переїхали , працюють онлайн, але все одно витрати дуже високі в Онтаріо.
-
В IT я так розумію або тестувальник або проект менеджер? Або слаба англійська Бо якщо IT саме кодер і англійська, то там усі кого знаю знайшли роботу непогану протягом двох трьох місяців
-
Мда, сумно
-
Професійні послуги з корупції для українців в Канаді 😁
-
Від житла залежить. Якщо є плани купувати то в Онтаріо дійсно складно
-
Навряд це працівники самого консульства, певно просто хтось скрипт створив і записує як було з білметрією у Львові
-
Це слоти крутити ? ))
-
У першу чергу із записом до консульства.
-
А в чому корупція?
-
Доброго дня , після проходження medical exam ми побачимо в кабінеті , де заповнювали аплікацію якісь результати ? І туди має прийти якесь рішення офіцера ?
22 Jan 2023, 19:22
104991/123821
42 minutes ago