Українська Канада
-
тут більше думаю залежить від міста і району ще. Але в цілому мабуть так.
-
Раджу через фільтр прогоняти
-
Це фото з Канади?
-
Дякую за обговорення такої важливої теми 🙏 Порекомендуйте, будь ласка, сервіс доставки бутильованої води (Торонто)😅
-
Це ви зробили це фото?
-
Ні в якому разі. В Канаді стерилізують всі труби, причому в ручному режимі. 3чі на рік.
-
Звісно ні. Фото з мережі. Але чи є якась принципова відмінність?
-
Дякую. Також над цим думаю, але хочу мати план Б, якщо смак буде не ок. Ми через 2 тижні змінюємо район і хто зна, яка там вода 🤷♀️
-
Купіть фільтри
-
Треба слово пламбера 😎
-
Розподільчі та мережеві не можуть бути мідними, як не крути.
-
Мені смак не ок. Фільтр його прибирає. Дружина пʼє з крану. Я без фільтра не можу. Цікавий факт - накипі в чайнику майже немає за два роки проживання тут. В Україні вже через пів року якісь гори каміння плавали
-
Зазвичай, тут мідні труби і усередині вони пристойні, навіть якщо стоять кілька десятків років
-
Ви не цікавились навіщо їм ворк перміт? З якою метою? Як це впливає на страховку? Просто спробуйте зв'язатись з іншим агентом.
-
Мідь. Яка труба та з яким ДУ іде перед цим?
-
В бейсменті лічильник у вас на якій трубі висить? Та що з підлоги виходить?
-
Вінніпег! Вже СЬОГОДНІ🔥 Відбудеться благодійний концерт Skofka & Dovi & Kozak Siromaha в рамках туру по Канаді.🇨🇦🇺🇦 Хто йде ? Або планує ? Більше інфо про концерт тут
-
У вашому оригіналі open work permit знизу пише вимога про необхідність пройти медогляд екзамен протягом 90 днів.
-
Запрошення на medical exam приходить в кабінет після прибуття до Канади? Зареєструвався онлайн, клініка просить надати request for medical exam
-
В листі від клініки скоріше за все написано взяти з собою реквест ЯКЩО він є, а його нема
22 Jan 2023, 19:22
105227/123847
about 2 hours ago