Українська Канада
-
Робота в провінції Ново Скошія! Апрентіс Механік у трак шоп. Досвід роботи обов'язковий. ЗП від 25$ на годину в залежності від досвіда. Англійська розмовна. Допомагаємо з ПР та Ред Сіл екзаменами. Відправляйте резюме на пошту [email protected]
-
За тим посиланням, що я дала, оберіть провінцію, в яку прилітаєте, і вам покаже список всіх клінік, в яких можна пройти цей обов'язковий медогляд. В тому списку не лише назва клініки, а вся необхідна інформація, щоб з ними зв'язатися. В багатьох прямо є посилання на їхній сайт для запису на прийом. І є вільні дати навіть на кінець березня, щоб пройти медогляд. Вам головне його пройти і отримати на руки документи, що це підтверджують. А коли результати потраплять в систему, то вже не важливо. Головне, при повторному в'їзді в Канаду мати при собі оригінал документу про проходження медогляду та ворк перміт, ну і діючий паспорт з візою, звісно ж.
-
Дуже Вам вдячна дякую 🌸
-
Привіт! У нас помилка по IMM 1442 Дзвонили на гарячу лінію , і зараз коли вносимо дані вибиває ось це. Я правильно розумію це свідоцтво про народження(саме перекладене на англ мову) та візітор рекорд дитини? Бо я завантажила ще в пʼятницю ці документи а воно досі те ж саме вибиває. Можливо в когось було схоже?
-
Зараз пробую вибрати на сайті лікарню, вимагає адресу в Канаді
-
Ви неправильну опцію обрали на самому старті. Не Guardian, а Parent треба обрати. Далі буде просто
-
Ruslan а що з телефоном робити вказувати закордонний?
-
Це ви дзвонили не на кризову а на той телефон що над формою. Там чомусь завжди говорять так і невірно. І після цих кроків (після розмови) переподати треба як Myself or Dependant і знову вводите свої дані і потім додаєте дітей. Система сама побачить що Ви вже були, помилки на вас не буде. {hb} ОСЬ ПОКРОВО: t.me/UkrainianCanadians/213971
-
Порадьте, будь-ласка: Я прибуваю в Канаду до кінця березня, але робочий контракт в глибинці Бр. Колумбії почнеться в травні.. Знайти роботу і житло на 1 місяць наприклад у Ванкувері це фантастика чи реальність? Дякую за будь-яке прояснення😊