Українська Канада
-
Тимчасовий статус - це якраз всі українці по CUAET. І факт того що Канада кардинально змінює швидкими темпами політику еміграції нічого хорошого не несе
-
Якщо ви вже не території Канади то рахуйте що виграли джекпот
-
Доброго вечора, чи є хтось хто працює bakery або pastry cook?
-
Доброго вечора, почула те, що mpnp змінила пріоритети, це правда чи фейк?
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, якщо прилітаємо у Монреаль о 10годині ранку, то чи маємо змогу зранку отримати готель? Або видача готелів цілодобово там? Буду дуже вдячна за відповідь 🙏🏼
-
Добрый день ! Есть хорошее предложение по удаленной работе. Писать в личку 😊
-
Мені здається це не кретично для українців що за 3 роки зменшать з 6,5% до 5% количество ТР. Якщо я не помиляюсь плани на ПР ще не зменились? Я маю на увазі кількість людей кому планують його видати.
-
Дякую)
-
Доброго дня. З 13:00 , якщо я правильно памʼятаю.
-
Квебек пішов курити бамбук....
-
(10 + 3) аня, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Чому?
-
(9 + 7) @Fuzzziiii, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Кому цікаво та хто не знав: банк RBC дає кредитну картку одразу новим користувачам! Прийшов з ворк пермітом, що по куаету, та сказали, що українцям з ним одразу кредитна лінія $2к та на один рік безкоштовне обслуговування карток. Діл «нью каммерс», та данні про «скільки заробляєте» не питають, я взагалі зараз без роботи, пруф працевлаштування теж навіть не питали. Дуже крутий діл одразу по приїзду кредитну історію починати!
-
В мене мати непрацюючий пенсіонер, яка прилетіла в Канаду минулої суботи. Я їй відкрив рахунок в CIBC в понеділок разом з кредитною карткою і дворічним безкоштовним обслуговуванням (Smart Account for Newcomers)
-
Добрий день. Підкажіть хто знає як робити запрошення для родичів
-
Як довго наразі треба чекати допомогу в 3.0 тис? Звернулась в минулий четвер, досі немає
-
Доброго дня а ворк перміт ще дають в аеропорту??
-
Бо я чув шо можуть не дати
-
хотів написати "чи олівер сайкс?" бо хуй зрозумів
22 Jan 2023, 19:22
105512/124014
about 12 hours ago