Українська Канада
-
А Пріват ?
-
Я переказував так на вайз і револют з мого і привату. Думаю і на канадську карту Visa чи масткркард так піде
-
І зприват переказував, там дорожче спробуйте якусь невелику суму
-
Ок. Дяку.
-
Дмитро, питання: чи це ОК, якщо я оплачував зі свого банківського рахунку expenses своєї дружини для self-employed? В любому випадку я їх буду вказувати, але хотілося б знати чи це нормальна практика?
-
Ну добре, буду тоді писати пояснювального листа, якщо прийде запит на підтвердження. Дякую
-
Hiяких.
-
Вони ще не згадали фінансових туристів.
-
(5 + 6) @plaguedaughter, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Але ж і треба нагородити тих хто вже приїхав :)
-
Ну по суті, справедливо. Хіба буде подальша ще більша ескалація
-
якщо знизиться іміграція та потік тимчасових резидентів найближчим часом, я думаю це можна буде вважати нагородою, бо буде більша конкуренція за працівників
-
який шанс отримати громадянсnво монако?
-
(7 + 8) @ola891, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Пори це, моя мрія поїхати до Канади. Кудись у дикі краї, але не встиг на візу
-
Який шанс, рівень життя, послуг, продуктів в Канаді нижчий ніж в усіх країнах де я побувала 😂 Щасливі люди ті хто сюди не поперся
-
чоловікам не можна. а жінки вирішили шо не так воно й треба
-
Такий шанс, отримати візу та не поїхати. Не розумію цих людей
-
Рано чи пізно тоді мрія здійсниться, куает це не єдиний шлях! 🙏🏽
-
Якщо справа у рівні життя, то мені багато не треба. Просто мрія така, ще зі школи
22 Jan 2023, 19:22
105597/123932
about 7 hours ago