Українська Канада
-
провінція наче не може надавати ПР, чи не так?
-
В Альберті вже призупинили на 2024 рік ПР. Ті хто чекав коли буде рік на роботі зоб подаватися зараз у скрутному становищі
-
А який сенс?)) треба жити 2 з 5 років тут якщо є піар 😁
-
я не з Житомирської взагалі то
-
Я дивлюсь ви експерт з усіх канадських програм, диванний експерт 😂
-
ПР не коштує 1500 і в ньому немає сенсу якщо не жити в Канаді
-
Мені дуже цікаво що буде після 31 березня з тими яи для тих кто хоче остатися. Будуть продовжувати ВП, чи будуть спец програми та інашке, чи нічого не буде. Ось що цікаво. Також цікаво скільки залишилось.
-
Так може розмірковувати тільки люди яка дальше Житомирської області не виїжджала. Все з вами понятно
-
купили квиток і отримали відразу гроші за нього назад? ну так. вкинули так вкинули.
-
Та ось PR через кілька місяців отримаю та поїду, що я дарма за це 1500 заплатила
-
Але це не можна зробити зараз, проживаючи в Альберті. До чого цей спор взагалі))
-
заяви на ПР надаються до федерального уряду, не провінційного. Не можна податися на ПР до провінції.
-
Що ж тут коїться?)
-
Наприклад, провінційна програма Альберти тимчасово призупинила прийом заяв на PR на невизначений строк
-
вибачте за диванну екпертизу але провінції не можуть приймати заяви на ПР бо рішення приймається федералами
-
Бо мою країну винищили і повертатися туди для мене не варік навіть після війни
-
І той фаут що останоаили провінційні програми, каже о том що реформують систему, та буде щось нове. Можливо більш профільне
-
А навіщо піар в краіні з таким низьким рівнем життя?
-
Не знаю чи це правда чи ні, хочу сьогодні істочники на англ пошукати
-
Ця провінція призупинила у цьому року прийом заяв на PR, це те що я маю на увазі
22 Jan 2023, 19:22
105659/124681
about 2 hours ago