Українська Канада
-
вибачте за диванну екпертизу але провінції не можуть приймати заяви на ПР бо рішення приймається федералами
-
Бо мою країну винищили і повертатися туди для мене не варік навіть після війни
-
І той фаут що останоаили провінційні програми, каже о том що реформують систему, та буде щось нове. Можливо більш профільне
-
А навіщо піар в краіні з таким низьким рівнем життя?
-
Не знаю чи це правда чи ні, хочу сьогодні істочники на англ пошукати
-
Ця провінція призупинила у цьому року прийом заяв на PR, це те що я маю на увазі
-
З цих всіх розмов іммігрантів теперішніх, що приїхали непідготовлені в достатній мірі і тепер відчувають на собі цю систему, де зарплати ніби і більші, але і роботи нема, і права робітників неможливо захистити свої. Тепер я розумію звідки в минулі хвили імміграції з'являлися усякі організації троцкістів-українців 😂😂😂
-
удачі в тайланді
-
Розмова закінчена, з такою недосвідченою та недалекою людиною щось взагалі обговорювати це марнотратство мого часу. На все добре, привіт Житомиру
-
так а що там подавати, здав мову подав документи видали ПР. Хоч з вашого улюбленого бангладешу чи шо ви там писали
-
Так не зволікайте, чого ж ви 😂😂😂
-
на ПР можна відправити заявку навіть з України
-
о, житомирці підтягуються бггг
-
якщо зі здатністю читати проблеми, то зрозуміло що якість життя буде не на належному рівні.
-
Вже завтра 🔥🔥🔥 SKOFKA x DOVI X KOZAK SIROMAHA з благодійним концертом у Ванкувері🇺🇦🇨🇦 Хто буде? 😍 Квитки 🎫
-
(1 + 8) @Viacheslav_Motivator, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Знову ця шароварщина 🫣😂
-
Так ідеьте в більш розвинені країни. Індонезія рада буде Вас прийняти. Навіщо чекати? Тайланд, впевнена, також.
-
Park Forks, Winnipeg, MB. ☀️
-
А термін дії самої візи в старому паспорті до якої дати був?
22 Jan 2023, 19:22
105673/124695
about an hour ago