Українська Канада
-
дитячу непотрібно рік чекати, відправляєте скани паспортів батьків у посольство Канади та малому автоматом ставлять і дуже швидко. я своєму так робив і це вже не секрет був навіть у 22му.
-
в квебеку. Так на пляшках написано
-
сдаются ли бутылки в канаде?
-
не знаю, мабуть ні. Ніхто ото дома не хоче колекціонувати
-
а в калгари?
-
Підкажіть будь ласка. якщо перебувала у канаді 3 місяці 2023 року і поїхала до іншої країни. чи потрібно заповнювати податкову декларацію?
-
щоб знімати студію потрібна яксь кредитна історія чи інші умови? чи це неважливо
-
Чоловік працював 2 місяці, але ми зараз живемо в іншій країні
-
Звісно здаються. Шукайте bottle depo
-
Та шо ви розказуєте Це Трускавець
-
занадто високий рівень життя - не всі витримують
-
Прекрасно. А шо там з роботою, школою та медициною
-
інторнет пише що локали десь під 500 дол заробляють, то людина з ойтішечки якій дають на ремоут 3-4К там десь як буржуй звичайний. випускники шкіл відразу в гарвард - в них договір.
-
Доброго вечора, підскажіть будь ласка де можна знайти інформацію коли буде наступна ярмарках вакансій в Вінніпзі?
-
Ну якщо в Гарвард то О’кей)
-
(10 + 3) Екатерина Бардецкая, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Ви все ще можете сама заїхати, отримати дозвіл на 3 роки на роботу, і спонсорувати чоловіка отримати такийже дозвіл на основі вашого в майбутньому
-
Є й ті хто дуже хотів потрапити до Канади але не зміг, бо не виїхали з України . Ми все для того зробили але чоловік так і не зміг виїхати. Я залишилась з ним. Тому не всі робили про всяк випадок, а навпаки на випадок що зможуть виїхати🩵
-
В деякиї провінціях достатьньо пів року для отримання ПР
-
Так, не тримає. Але потім при поверненні в Канаду скоріше за все будуть у мене складнощі з візовим офіцером. Я дізнавалась вже про ці моменти в компетентних людей Канади які приймають українців(((
22 Jan 2023, 19:22
105745/123896
2 minutes ago