Українська Канада
-
Слава Україні!!! Доброго всім ранку! Хто може допомогти з інформацією, що стосується переїзду до Канади по програмі CUAET? Тобто, вся моя родина має візи, але ми зараз знаходимось у Європі, вирішили переїхати до Канади, але не знаємо куди краще, де не дуже холодно, де краще з роботою, яка ж допомога зараз в Канаді для українців. Дякую зазделегідь
-
Слава Україні!!! Доброго всім ранку! Хто може допомогти з інформацією, що стосується переїзду до Канади по програмі CUAET? Тобто, вся моя родина має візи, але ми зараз знаходимось у Європі, вирішили переїхати до Канади, але не знаємо куди краще, де не дуже холодно, де краще з роботою, яка ж допомога зараз в Канаді для українців. Дякую зазделегідь
-
Дякую.. До речі, де бронювати медогляд?
-
А який строк в пріоритеті, той що на візі, чи на ворк перміті?
-
Дякую💛💙
-
Друзі збираються летіти до Канади . Запитали мене чи є ще аграрна програма , в яких провінціях .По ній нібито легше отримати документи . Хто володіє інфою?
-
Звичайно, що краще в Канаді пройти, отримати на руки документ, що це підтверджує і тоді зі спокійною душею виїхати по справах. Тим більше, що в середині Канади набагато більше клінік, в яких це можна зробити. В інших країнах є тільки окремі ліцензовані для цього лікарі, тому там може бути набагато складніше потрапити на медогляд. Ну і ціна може також відрізнятися.
-
А не підкажете, якщо на рахунку іншого канадського банку нема коштів але він не закритий і плата за обслуговування не сплачується, яка процедура у банка? Він закриє рахунок, чи так і буде певний час нараховувати плату за обслуговування, яка буде накопичуватися і висіти? Тобто, якщо людина поїхала і не закрила рахунок? А згодом колись повернеться? Чи будуть проблеми з погашенням боргу, що накопичився за обслуговування неактивного рахунку?