Українська Канада
-
З цим згідна. Але ж ви у своєму повідомленні вище не про пошук роботи писали, а саме про підтримку українців в різних провінціях. От якраз з цим ні одна провінція не зрівняється з Ньюфаундлендом. Просто як малу дитину беруть за руку і водять. Навіть з пошуком роботи допомагають. Але основна проблема тих, хто приїжджає, це нульова або початкова англійська. Таких дуже багато, тому і великі проблеми з пошуком роботи.
-
Чи можете порадити місто в Британській Колумбії за співвідношенням ціни оренди/наявності роботи..?
-
А може почитаєте склад продуктів у магазинах? Ось я саме про це. Краще довіритися якійсь спеціалізованій літературі аніж критичному мисленню. Саме цьому тут і намагаються «навчити», що хтось краще знає за тебе, а ти розслабся, держава подбає про тебе 🤡 ви прилежний учень, мої вітання
-
Так якраз читаючи в магазинах склад продуктів перед покупкою, можна спокійно харчуватися нормальною їжею, а не купувати все підряд, а потім казати, що в Канаді цитую ваші слова "жахлива якісь продуктів". Якраз в Канаді з цим все добре. Те, що написано на етикетці, відповідає тому, що всередині. Тому що є контроль.
-
у вас спірна методика порівняння. Ви порівнюєте кількість і якість сервісів/товарів, які можна отримати в недорозвинутих країнах коли ваш дохід десь разів в 10 віщій ніж середній по тій країні. Умовно сидячи на балі з 5К ви приблизно як олігарх в порівнянні до місцевих які заробляють 500 дол. Тоді логічно було би порівняти рівень життя в Канаді коли ваш дохід десь 600-800 тисяч на рік.
-
VANCOUVER TONIGHT! The last show of the North American Tour
-
Добрий день. Хотів уточнити що саме заповнювати у податковій декларації з приводу виплат до пенсійного фонду? Бо від Canada life мені прийшла одна сума. З відрахуваннями від моєї зарплати. Але ж таку саму суму додає мій роботодавець до моїх виплат. Не можу зрозуміти як саме це вказати в своїй податковій декларації?
-
Доброго дня, підскажіть будь-ласка 🤲🏻 якщо срок паспорту закінчується 25-ого липня цього року та візу і ворк перміт (куает) дали лише до 25-ого липня , як можна продовжити ворк перміт ? чи обовʼязково спочатку повинна, зробити паспорт? боюсь, що коли буду робити паспорт затягнеться і не встигну продовжити ворк перміт підкажіть , що можна зробити🤲🏻зазделегідь дякую!)