Українська Канада
-
Вибачте за банальне питання: чи дають безкоштовні 14 днів готелю у Ванкувері? Дякую
-
Я не розумію це частина українського менталітету говорите тільки про зле? Ви взяли навели тільки негативні приклади фактично опустили до низу гуманітарну программу та адвокатів, підвели до того що вона практично на працює, а злі адвокати та агенції беруть ті тисячі доларів. При чому акцент на тих тисячах доларів зробили принаймі тричі. Ви опитали скільки успішних кейсів ті кто подавався сам ? Ви опитали скільки успішних кейсів через агенції ? Ви опитали скільки є шахрайства насправді ? це реальні кейси ? Якщо опитали то бульласочка надайте статистку
-
А тут головне відговорити щоб по менше подавалося. З мого оточення в альберті більшість розраховувала на aos, яка зараз призупинена. Всі ці люди м’яко кажучи в розпачі і зараз просто очікують новин що ж робити далі. Бо для більшості це був єдиний варіант. Тепер буде єдиний варіант гуманітарна програма. Я вважаю це вірно: використати всі можливості.
-
Введіть в Ютюб "Карплюковсько-Маркушинська мафія і карманна ТЦК" На волонтера, який боровся проти незаконної вирубки дерев, "братва" викликали ТЦК. Це одне з недавніх , що я бачив. За викрадення і побиття серед білого дня навіть не хочу коментувати... Конституція на паузі...