Українська Канада
-
все. Тепер розібрався. То ось ця новина , я так зрозумів , саме продовження , хто ще не встиг до 31.03 приїхати до Канади?
-
я так зрозумів, що ні. Просто Visitor. Але по прильоту оформили там WP
-
WP можна отримати в першому аеропорту Вашого прибуття до Канади
-
W1 - це робоча віза? Під час куаету всім давали опен ворк перміт. У мене і у всіх знайомих і родичів - візітор віза. всім давали Ворк перміт
-
Так, моя дружина приїхала ще перед війною, і теж дали open wp
-
так, вже все зрозумів. Дякую за розʼяснення 🙏🏼))))
-
Який дурдом))) пройшло два роки а і досі не всі розуміють різницю між візою та ворк пермітом
-
скоріш за все не розуміють ті хто не в Канаді
-
можливо не знають мов
-
Яка різниця, це шо якись таємні знання? Гугл же ж для всіх однаково працює. Віза завжди документ для в’їзду. Для перебування інші документи.
-
(4 + 2) Ірина, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
якщоб пішли в відділення особисто, то вам би відразу видали картку, а так чекати 2 тижні на пошту
-
А пластикова картка має прийти на поштову адресу?
-
Не знаю щодо CIBC, але до RBC у відділення ходили особисто, а картки прийшли через тиждень на пошту.
-
якщо стосовно мене. В мене не було сильного бажання їхати у Канаду, не цікавився багатьма моментами , а зараз змінилась ситуація. Ось і все.
-
Це тількі в RBC таке. Інші банки видають дебітові картку відразу
-
Підкажіть будь ласка,чим можна замінити колдрекс?(Порошок)в Канаді
-
так в рбс мені таку ж дали тільки тимчасову а потім вже прийшла картка клієнта
-
Вони не обовʼязково іменні. Мені видали без імені дебітову картку відразу
-
якщо вони іменні то як вони у відділенні зроблять таку картку в той же день?
22 Jan 2023, 19:22
106172/123822
about an hour ago