Українська Канада
-
Я реєструвався онлайн. Потім вони мене місяць катували - запросили тонну папірців, щоби довести, що я це я. Потім доказ адреси 3 різними методами (а точ, що вони надіслали на цю адресу їхню карту, то це не підтвердження). Місяць був рахунок заблокований, і я не міг отримати свою зарплату. Абсолютно скотарська некомпетентна підтримка. У результаті довелося йти у відділення СІБС, щоби там перевірили мої документи. А одразу не можна було зробити? Я одразу забрав свої гроші і перейшов у Танжерін.
-
У мене в процесі ствоерння рахунку виникла купа помилок. Рахунок створити так і не вдалося, надіслали якусь картку яку потрібно було активувати в банкоматі. В банкоматі повідомлення, що для активації телефонуйте на гарячу лінію. З карткою зробити нічого не можна, при створення чекін рахунка виникає помилка "Спробуйте пізніше". Через тиждень приходить лист на пошту, що рахунок стоврити не вдалось, так як недостатня кредитна історія. Хоча реєструвася по тарифу для ньюкамерсів... В Інтернеті відгуки теж відповідні на trustpilot
-
Цьому банку дуже підходить його новий клоунський рожевий дизайн) також перейшов на Танжерін і не маю проблем. А у сімплі також: з великими зусиллями зареєструвався, потім постійно заморожували рахунок, хамлива підтримка на телефоні звинувачувала мене, ще дебітовий рахунок один раз вийшов в мінус, через те що транзакції в процесі не інтуїтивні і я повинен сам все рахувати. Дуже поганий досвід з ними.
-
Так
-
Вони ще не були в Україні. Там можна 50% батьків саджати в тюрьму
-
а де фільм Polytechnique 2009?
-
Ну скажімо так, треба трохи підтягнути ))