Українська Канада
-
Також цікавить.
-
(9 + 9) @strasburgerO, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Доброго дня,підкажіть будь-ласка , можно в Едмонтоні оформити паспорт без е-черги,так як там не має місць?
-
Так встигаєте, якщо отримали LAA, і подалися. 500 баксів також вернуть.
-
Якшо ви робили екаунт, вам прийде код на пошту у звичайному листі. Тоді зможете зайти
-
Привіт всім. що у цих повідомленнях пишуть? у мене немає повного доступу. Я намагався активувати через підтвердження особистості але не вдалося. додзвонитися до них не вийшло так само. тому я не впевнений чи підтвердили мої такси чи ні
-
(10 + 2) @adambh, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
через сайт, який рекомендував цей канал
-
Ви самі подавали? Зазвичай, те що на сайті написало - те до копійки і прийде.
-
Пройшло вже
-
Тиждень-два
-
це я знаю. тільки чекати на цю пошту можна кілька місяців.
-
Це добре?
-
Всем привет, сдаем комнату для 1 человека. 1300+коммуналка на пополам с нами. Кондо. Даунтаун. Пишите в личку за подробностями.
-
Ми можем спілкуватися українською мовою. Нема питань
-
В цій групі заборонено правилами спілкування рязанським діалектом
-
Не в курсе где находится Рязань. Даунтаун Торонто
-
Даунтаун Рязані?
-
Судячи з новин, Канада не дуже зацікавлена в українцях.
-
термін дії паспорта закінчився тут як і віза та перміт, новий перміт ще не отриманий.
22 Jan 2023, 19:22
106558/124007
22 minutes ago