Українська Канада
-
Я питаю чи дадуть вдруге візу якщо стара протермінувалась?
-
Візу вклеєлли але паспорт закінчився, віза годна до кінця паспорта, дитині 5 років, паспорт робили в 1 рік
-
А скільки розглядали дитину?
-
Тобто ви вклеїли візу вже? А на який термін?чи це реквест і ще не вклеїли. Напевно в кризис пишіть вишліть копію нового паспорту і туди вклеють
-
А якщо ти представник по розвитку бізнесу канадської компанії за кордоном, отримуєш зп у Канаді, зареєстрований там
-
Візу він отримав, але у паспорта закінчилася дія, я вдруге подала на новий паспорт який ми оформили, і нову аплікацію, і тиша..
-
Може то чисто Манітоби програма. Перевірте офіційні вимоги.
-
Так, в Канаді, але десь бачила, що компанія повинна бути обов'язково в Манітобі з оффлайн відвідуванням, щоб податися на ПР
-
Канадська, так
-
Компанія чия? Якщо канади то думаю проблем нема головне поатити податки
-
Якщо за межі Канади у довгострокове відрядження?
-
А на перший прострочений реквест прийшов? Я подавала на прострочені, але які продовжені в паспортному. Тепер думаю в кризис писати, що робимо нові паспорти і не схвалюйте ще дітям заявку, поки не надішлемо нові
-
Ремоут на кого? Якщо на компанію в Канаді- то так
-
А взагалі, таке питання: чи можна податися на ПР, якщо у мене ремот робота? Чи повинна бути обов'язково офлайн робота?
-
А ким вона працює, якщо не секрет?
-
Доброго дня, подала на дитину аплікацію вдруге, бо термін паспорта першого закінчився і тиша… Комусь в друге вдалося отримати візу?
-
Тоді зрозуміло.
-
Ну може вінніпег дешевше за монреаль
-
хз. Мені здається щось не дорахували.
-
Блогери блогерам дуже різняться . Особисто я обрав адекватних і все що вони розповідали про канаду та Британську Колумбію виявилося правдоб на 100%. Але, у чому з вами погоджуюсь на 100% - історія успіху в Канаді це марафон. І більшість , кому не подобається були націлені на швидкий успіх тут і зараз. Загалом Якщо у людини мислення заробітчанина - і подібна фін модель то полюбити Канаду буде складно.
22 Jan 2023, 19:22
10659/124553
16 minutes ago