Українська Канада
-
В мене є враження від цієї новини. Канада хоче максимально до себе завести українців, але тепер робить таку собі сегрегацію між людьми, які хочуть іммігрувати, та людьми, які приїхали пересидіти війну.
-
Я все прочитав. Володію англійською. І там є пункти, які суперечать один одному. Треба чекати на пресс реліз з поясненнями.
-
А що буде, додому, до Європи? Як ви вважаєте
-
Я не торгую чергами. Та засуджую це.
-
Хочу записатися на чергу. Кому платити?
-
Ви хочете придбати ?
-
Де продають і хто?
-
Все одно федерали молодці. Як не як тягнуть це вікно до останнього.
-
Добре, я перепитаю. Ви кажете не буде не яких спец умов для отримання ПР, це ваша думка, значить щось станеться с більшестю коли ВП у 2025 завершеться і я питаю що, бо у вас значить є розуміння що буде далі, люди самі поїдуть бо не буде ВП, чи їх депортують,чи що, вот ваша точка зору?
-
Я теж. Але треба записатися на чергу, летіти в Польщу не варіант від слова "взагалі "
-
Виходить , що Консульство України в цьому зацікавлена. Бо ці маніпуляції можна припинити просто, одним махом
-
Це не відповідь на моє питання, я не призиваю чекати, але допускаю що будуть спец условія як в Манітобі були. Я питаю що буде коли завершиться ВП у людей у 25році, якщо його не продлять і не дадуть ПР. Ваша думка?
-
(8 + 6) @sopilka2022, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Тут з відкритим пермітом важко роботу знайти. Без WP - це практично нереально. Я вангую - більшість людей змушені будуть самостійно виїхати з Канади
-
Чисто теоретично. За півроку до закінчення вашого WP вас звільняють з роботи і на жодну не беруть. Люди просто поїдуть де простіше з доками - в ту саму Польщу
-
О це я вже розумію. Я не думаю що так станеться,анлесс війна завершиться
-
www.immigration.ca/ukrainians-who-came-to-canada-under-cuaet-will-not-be-sent-home/amp/ Але це єдина така новина, хоча вона і посилається на міністра імміграції
-
Куди хто захоче 😁
-
Куди, до Європи?
-
Звучить не так уж і погано
22 Jan 2023, 19:22
106678/123850
about 9 hours ago