Українська Канада
-
Добре, я перепитаю. Ви кажете не буде не яких спец умов для отримання ПР, це ваша думка, значить щось станеться с більшестю коли ВП у 2025 завершеться і я питаю що, бо у вас значить є розуміння що буде далі, люди самі поїдуть бо не буде ВП, чи їх депортують,чи що, вот ваша точка зору?
-
www.immigration.ca/ukrainians-who-came-to-canada-under-cuaet-will-not-be-sent-home/amp/ Але це єдина така новина, хоча вона і посилається на міністра імміграції
-
як можна оновити ворк перміт, якщо мій паспорт з візою закінчує дію вкінці 2024?
-
Все це не правда так сама як полегшена умова отримати permanent resident, пів року відпрацьовувати в Манітобі, податися і все, ага, як би ж так.
-
Ніхто і не говорить за автоматично щось продовжити, мається на увазі, чи буде можливість залишитися в Канаді і працювати дальше тільки легально, майже в усіх закінчується в 2025 році не тільки дозвіл на роботу, а віза і паспорт.
-
А можна зареєструватися, якщо ще не подала податкову декларацію. Нам роботодавець досі не видав 🤬 і я не отримала GST зимою. Хотілося б перевірити, що з ними