Українська Канада
-
Сьогодні знайомому прийшов запит на паспорт по куает заявці яку доречі закрили як недостатньо документів декілька місяців тому. Так там вони кажуть що якщо заїхати до 31 липня то немає за подачу на перміт ( студентський, продовження тощо)
-
Скажіть будь ласка,чи є тут Уролесан?Їх замінити можна чимось??Краще цих в мене ще не було просто
-
Gst credit мабуть
-
Вітаю! Друзі підкажіть,вʼїзд по cuaet вже неможливий? Не встигли заїхати до 31.03.24(
-
(2 + 2) @marecrj, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
продлили до 31 июля если у вас виза w-1, с визой v-1 поезд ушел если она получена до 4 февраля
-
Читайте офіційний сайт. Тут сидять такі самі люди як і ви, і знають вони то саме що і ви.
-
Дякую!
-
youtu.be/uVyyHYIitls?si=7qrPTkVkDsQtVOXR
-
Можливий
-
Тепер уже не можна запросити членів сім'ї із України якщо у мене є WP?
-
Дякую
-
Дякую🌷
-
Дякую. Я щось не можу знайти інформацію про це, можете підказати де шукати?
-
Тому що видавало помилку при оформленні, ІММ ще не був в базі. Сказали оформити себе, а вже потім дітей окремо. На лінії казали обирати такий вид анкети. Але якщо ви знаєте досвід інакшого варіанту оформлення дитини окремо, то розкажіть, будь ласка
-
Myself and/or dependant(s) треба
-
Якщо ви подаєтесь стандартно на всіх, то ви неправильно ізначально вибрали пункт. Вам надо будо вибирати де подаюсь не за когось, а сам і там додавати мемберів
-
Тоді Ви не вірно обрали
-
Моя
-
Чому ви надаєте окремо на дитину?
22 Jan 2023, 19:22
106736/125127
20 minutes ago