Українська Канада
-
Підкажіть, плату за подачу на PR зростає з 1 квітня чи з 30го? Підкажіть, будь-ласка хто знає дату або де це можна на офіційних джерерах знайти?
-
Доброго дня. Находжусь в Польщі на статусі Укр, більше року. Питання чи можу я летіти з пересадкою через другу країну євро союзу. Оскільки без візи відповідно прострочена. Розглядаю Варшава-Рим-Торонто (пересадка з ночівлею в місті)
-
Всім привіт , мене звати Микола і я спеціаліст у сфері Digital-маркетингу У моєму 3-ох річному досвіді є такий розширений спектр послуги як : - Налаштування та ведення таргетованої реклами в Instagram, Facebook - Просування у соціальних мережах (Instagram/Facebook/YouTube/TikTok) - Створення сайтів різного типу - SEO, SMM - Чат боти різної складності Націлений на результат та успіх вашого бізнесу . Пишіть + та отримайте безкоштовну стратегію просування та аналіз Вашого бізнесу
-
В Канаду віза є. Питання чи можу я летіти в Канаду з Варшави через Рим. Коли моя біометрія в Европі закінчилася ще рік назад. Я находжусь в Польщі на статусі Укр
-
Чи не буде це проблемою в Римі
-
Супер, потрібно більше виплачувати на бездомних, з відки ж взяти, з мігрантів звісно.
-
Всі канадійці знають які є проблеми величезні, но уряд з цим нічого не робить, не збираються тут ні з ким сперечатися.
-
Відгукніться будь-ласка хто перебував на території Польщі на статусі Укр і летіли до Канади з пересадкою в Европі
-
Прикордонники знають англійську. Якщо бути підкованим, все ок буде
-
Поки є підствава перебування у якійсь європейській країні, ваш закордонний ні до чого. Після припинення будь якого законного перебування у країні, у вас знову відкривається коридор 90 днів