Українська Канада
-
Так, а сума на федеральний етап в розмірі 1390 на людину, це що ?
-
Це сума яку уряд Канади надає апліканту за те що той хоче стати ПР
-
Це просто бізнес. Нічого особистого
-
Розгляд заявки коштуватиме 950$ тепер, а за що ще 575?)
-
Дякую!
-
Якщо найнятий працівник то так. Якщо селф емплойд то до 15 червня
-
Підкажіть будьласка, до кінця цього місяця потрібно подати декларацію про доходи?
-
ви мусите повідомити MPI про зміну адреси впродовж двох тижнів. Якщо станеться ДТП то це не буде великою проблемою встановити де ви фактично жили. Це стосується і Health Card
-
Всім привіт ) маю манітобські права , по правилам якщо я переїджаю в іншу провінцію я можу їздити з цими правами 3 місяця не більше . Але в мене питання звідки в новій провінції вони будуть знати що я знаходжуся вже більше чим 3 місяці ? тобто неофіційно можна в іншій провінції їздити по старим правам а як зупинять то можна і сказати що місяць часу як приїхав тут ?)
-
Central City Fun Park maps.app.goo.gl/3zP3jYCS7UZQLvw79
-
Чи насправді це так, хто користувався Simplii, маю на увазі чи це дійсно бонус який взяв та отримав без прихованих складних умов виконання?
-
50 отримав після першого зарахування коштів, на 400 ще чекаю, десь літом мають бути.
-
Там при реєстрації завжди баг то постал код і не пускає то фото якоби не підходить
-
Помилку пише
-
Хз,що робити 😶🌫
-
Скор,щотижня міняється
-
Шановний, а як підвищити свій кредитний рейтинг,якщо,наприклад, відкрити рахунок в іншому банку
-
Не було жодної не прорвати,проте
-
Я відкрила костко сібс минулого травня з лімітом 3 тис, два тижні тому вдруге підняли до 7500. Вперше восени до 5
-
Почав при 700 а зара кожні 2 місяці витягають ледве на 690
22 Jan 2023, 19:22
106853/123847
about 2 hours ago