Українська Канада
-
Наскільки знаю переклад роблять одразу там само де й евалюацію.
-
👍 мій партнер возить туди кожного тижня, в кожний тиждень там по різному, фото для прикладу, так це суті не змінює, буде класно. дякую що висловили думку.
-
Чужі фото для прикладу? Найс
-
Так там замерзлі озера ще. Звичайно гори там красиві, але якщо їхати так і гори і озера подивитися
-
Зручніше зразу там для того щоб вони відіслали вже весь пакет ))(
-
(9 + 5) Mariana, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Набір на індивідуальні, парні та групові онлайн заняття💻 з англійської мови👩🏻🏫 Для дорослих та дітей 🌸індивідуальний підхід 🌸адаптивний графік 🌸цікаві ресурси та матеріали Перед стартом пробне заняття в 🎁
-
(10 + 4) Mila, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек) Powered by 1inch Network
-
Якович зробив еволюцію через WES + апостіль юа та там вже перекладено на англійську, головне поставити галочку на сайті (переклад на агл)
-
Ну і різниця в ціні і часі))
-
Для WES не потрібно апостиль ,для імміграції це ви для себе зробили А переклад документів - немає там галочки
-
Не про це ви говорите Апостиль І просто переклад дав різні речі
-
Добрий вечір, можливо в когось є закинути хоча 100 грн на пачку цигарок?буду дуже вдячний
-
Неадекватний ринок
-
А що с цінами на палатки, нема прогнозів?
-
Бо смiшно читати цi рожевi допамiновi приколи вiд "фахiвця спецiалiста" який на своїх мітингах вигадує все нові способи надурити ваш мозок "вигідною" пропозицією" у баночці 797г
-
Привіт! Чи може дострокове погашення кредиту (без штрафі комісій) якось негативно вплинути на кредитний рейтинг?
-
Гадаю спочатку треба до фін установи питання стосовно цього 😉
-
Ще не знаємо бо думаємо чи брати (договір ніхто ж так не покаже) Сказали, зо комісій/штрафів за це немає Цікавить саме наш рейтинг
-
Привіт а що пише угода/банк? З цього приводу?
22 Jan 2023, 19:22
106995/125252
about 3 hours ago