Українська Канада
-
Неадекватний ринок
-
А що с цінами на палатки, нема прогнозів?
-
Бо смiшно читати цi рожевi допамiновi приколи вiд "фахiвця спецiалiста" який на своїх мітингах вигадує все нові способи надурити ваш мозок "вигідною" пропозицією" у баночці 797г
-
Привіт! Чи може дострокове погашення кредиту (без штрафі комісій) якось негативно вплинути на кредитний рейтинг?
-
Гадаю спочатку треба до фін установи питання стосовно цього 😉
-
Ще не знаємо бо думаємо чи брати (договір ніхто ж так не покаже) Сказали, зо комісій/штрафів за це немає Цікавить саме наш рейтинг
-
Привіт а що пише угода/банк? З цього приводу?
-
Нам в фін установі сказали можна витрачати 90% кредитки і кредит скор не впаде😅 Усюди пишуть 30-50% і гасити
-
А так то в мене при - 100% зараз 643)))
-
Якщо зразу за терміну розх.положити може і не впаде
-
Я знаю Я до того, що фін установа не гарантія😑
-
Неправда
-
Вітаю! Є у когось інформація яким чином і де можно в Оттаві найдешевше і швидко відучитися на водія фури?
-
угу, я вже розповідав чи тут чи в іншому чаті - оформлювали другу в сібс аккаунт онлайн по моїй реф ссилці, все вийшло, потім він пішов в бренч по іншому питанню і та баришня звала манагера щоб спитати чи це можливо шо чувак не приходив у відділення і створив аккаунт сам
-
Просто ця людина оформлювала нам перші картки і кредитки і канаді Йомайо А якби я повірила
-
виходить шо зовсім навпаки). ну і там ще може таке бути що некомпетентний просто співробітник, який просто не шарить
-
Підкажіть будь ласка гарячу лінію чи щось типу того, куди можна подзвонити і "обговорити" (поскаржитися) на свого сімейного лікаря. Манітоба. Дякую
-
Доброго дня подали такс ще 23 березня, і нічого досі немає, подавалися онлайн в "клініці", можна кудись подзвонити дізнатися коли буде повернення, обіцяли на протязі 2х тижнів, вже третій пішов...
-
Після того як ви подали податки перший раз, ви можете створити свій онлайн кабінет в CRA. І там буде писати, коли очікувати повернення.
-
Щоб його створити вони повинні надіслати якесь підтвердження, так мені сказали в такс клініці, а в мене нічого не приходить
22 Jan 2023, 19:22
107008/124422
20 minutes ago