Українська Канада
-
так як я поки там не була, так фото з пінтересту 😅 скоро будуть мої, закину) не переживайте🫶🏼
-
Найдовше чекали лист із запитом на відправку паспорту, десь місяць. Потім відправили паспорт і отримали назад із візою за два тижні
-
Ми подавали для дитини, прийшло все швидко, десь за два тижні
-
Доброго вечера. Здається в суборенду затишна простора квартира площею 100 кв. метрів, 2 кімнати, великий зал, 2 туалети, одна ванна. Розташована поруч з Bedford Highway та Larry Uteck. У будинку є тренажерний зал, великий просторий балкон з видом на залив Bedford. Ціна оренди: 2050$ + 70$ електроенергія. (Звісно без меблів, в кращих традиціях Канади …) #Halifax
-
НУЖНЫ 4 ЧЕЛОВЕКА! С ТЕЛЕФОНА, ИЛИ ПК, ОТ 100 ЗЕЛЁНЫХ В ДЕНЬ. ПИШИ + В ЛС
-
Треба пойти до місцевого нотаріуса, він наскількі я помрю завіряє. Але, мені цього ніхтотне сказав, а я вам розповім. Афідовід, на який вам треба буде відправити доки в Онтаріо, бо в Манітобі нема цієї установи. Зараз час осікування 3 місяці. Коли я ввдправив документи на ссйті було місяць
-
Вітаємо, Катя! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada