Українська Канада
-
проте навіть в Києві буде оформлюватись паспорт терміновий місяць-два, якщо орган видачі внутрішнього паспорту буде таким, якому неможливо відправити запити і не має у Реєстрі підтягнутої форми Ф-1...але то вже внутрішні специфічні перевірки... тоді і запити на перетин кордону даються, і всі можливі додаткові документи просять у людини...там не так просто або також можуть затягнутись перевірки, якщо під час них виявиться, що людина має постійне місце проживання не в Україні (якщо документи подають в ДП "Документ") - тоді взагалі йде відмова і людина втрачає час і частину коштів.
-
знайдіть краще більше часу на своїх дітей 😌
-
в ДП "Документ" не мають права приймати навіть документи у осіб, які мають постійне місце проживання за кордоном...або приймають та попереджають про можливу відмову від ДМС бо такими громадянами займається виключно ДМС
-
ПКМУ 152, п.19 Подання документів для оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта для виїзду за кордон здійснюється лише до територіального органу або територіального підрозділу ДМС у разі: втрати або викрадення паспорта для виїзду за кордон, або виникнення обставин (подій), у зв’язку з якими він підлягає обміну, під час перебування в Україні особи, яка постійно проживає за кордоном;
-
в мене є робота, не переживайте так сильно
-
@western9 скільки Ви мені із паном Дмитром заплатили?)
-
та отож
-
цю послугу треба замовляти в ЗДУ, в якому бажаєте отримати вже готовий документ на сайтах Консульства описана вся процедура
-
я працюю із цим і видаю відмови, коли вони надходять як раз у зв'язку із цією причиною в тому числі
-
в кого була практика продовження закордонного паспорта в консульстві в едмонтоні?