Українська Канада
-
знайдіть краще більше часу на своїх дітей 😌
-
в ДП "Документ" не мають права приймати навіть документи у осіб, які мають постійне місце проживання за кордоном...або приймають та попереджають про можливу відмову від ДМС бо такими громадянами займається виключно ДМС
-
ПКМУ 152, п.19 Подання документів для оформлення (у тому числі замість втраченого або викраденого), обміну паспорта для виїзду за кордон здійснюється лише до територіального органу або територіального підрозділу ДМС у разі: втрати або викрадення паспорта для виїзду за кордон, або виникнення обставин (подій), у зв’язку з якими він підлягає обміну, під час перебування в Україні особи, яка постійно проживає за кордоном;
-
в мене є робота, не переживайте так сильно
-
@western9 скільки Ви мені із паном Дмитром заплатили?)
-
та отож
-
цю послугу треба замовляти в ЗДУ, в якому бажаєте отримати вже готовий документ на сайтах Консульства описана вся процедура
-
я працюю із цим і видаю відмови, коли вони надходять як раз у зв'язку із цією причиною в тому числі
-
в кого була практика продовження закордонного паспорта в консульстві в едмонтоні?
-
-
Вінніпег, Манітоба. Deveraux apartment communities. Просто менеджер в офісі цієї компанії сказав, що спочатку залог, а потім контракт аренди, написано, що якщо щось не сподобається, то залог не повернуть, але вони щє попросили страховку арендаря, та шахраї не просили би страховку? Але як я можу сплатити залог, не бачив контракт?