Українська Канада
-
Дорогі батьки, ми хочемо запропонувати вам дистанційні логопедичні заняття, які допоможуть вашим дітям зберегти та покращити навички мовлення у комфорті та безпеці вашого тимчасового притулку. Якщо ви зацікавлені у наших послугах або маєте будь-які запитання, будь ласка, не вагайтеся зв'язатися з нами. Ми готові відповісти на всі ваші питання та розпочати наше співробітництво.З повагою та надією на співпрацю, Анна - досвідчений логопед Контактна інформація: 0954399129 www.instagram.com/logo_lev?igsh=MXY0NXdvd2dncmw5MA== l.instagram.com/?u=https%3A%2F%2Fforms.gle%2F491oDmQ9xHVNSUuG9%3Ffbclid%3DPAAaa20D9ATpVlW590MlkZb2npBUpLpi-fjng4aTiU9LkoyVdNn3leDZN5bZA_aem_Aa0k7ZZp36KRyaJaP9sKiSTm897xYdm5Ucw_OjTNgh5_5x8IuGK5BpgLG6zxC0n7F2k&e=AT2BXM1f7MyNDNLIyeHFIBfKR2if2NValLG855rgZDadEGB7ESLAxbqyARVaT4-1CWu4Nv-NROSfZu4xjclgQBetdCzXB_X9O3Nmag
-
На сайтах консульств дійсно описана процедура "Доставлення за кордон паспорта, оформленого в Україні", я сам нею користувався. Але не описана процедура "Доставлення за кордон паспорта, який валяється в ДП Документ десь в Європі, а ти не хочеш його їхати другий раз забирати😁". ДП Документ поверне паспорт в підрозділ ДМС, якщо я не приїду його забрати протягом місяця, якщо не помиляюсь. І тоді виготовлений паспорт знов буде в Україні, і тоді дійсно можна буде скористатись послугою консульств "Доставлення за кордон паспорта, оформленого в Україні". Вірно? Питання в тому, чи можна оминути цих зайвих пересувань паспорта? Щоб приїхати ОДИН раз в Євпропу, там в ДП Документ податись на паспорт і ОДРАЗУ там замовити перенаправлення в консульство в Канаді?
-
Друзі, медкомісія потрібна для працевлаштування? На співбесіді роботодавці нічого не питають про неї.. Дякую
-
То він мабуть помилився номером телефону і йому надали випадкову інформацію випадкові люди. LMIA робиться як для тих, хто вже знаходиться в Канаді, так і для тих, хто вже мав WP до цього. Я (мій роботодавець) отримував LMIA коли я знаходився в Україні, а потім інший роботодавець отримував LMIA коли я вже знаходився в Канаді і мій старий WP добігав кінця
-
Ви просто одразу замовляєте доставку із Консульства. Не потрібно чекати, поки паспорт 3 місяці буде «валятися десь у Європі» 😅 Всі паспорти, які видаються «Документом» - оформлені в Україні. Тут більше питання як швидко Ви встигнете дібратися до потрібного ЗДУ і оформити доставку до нього. Якщо встигнете до друку паспорта - його із Києва відразу може забрати курʼєр на доставку. Якщо на іншому відрізку - там вже буде довше. В самому «Документі» не можна переадресувати місце доставки, бо підприємство цим не займається взагалі. Це все контролюється ДМС.
-
На 5 років. До паспорта не має стосунку.
-
Питання тут продовжили work permit , але є ньюанс , вказав адресу коли подавав заявку Cuais центру тому що через них робив OHIP ну і не маю постійного житла . Але вони потім сказали що типо моє письмо відправлять у зворотньому напрямку тому що я не мав права так робити . Питання що робити ? Намагатися якось отримати в них це письмо чи подавати якусь нову заявку . В мене тільки є номер перміта нового та срок дії .