(9 + 2) Халит Орыналиев, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)
Powered by 1inch Network
(6 + 1) Svitlana, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)
Powered by 1inch Network
(7 + 9) @Mila1718, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)
Powered by 1inch Network
Доброго дня! Якщо work permit до жовтня 2026, а віза до вересня 2025, то до якого року я можу бути у Канаді? Чи можу я продовжити візу? Як це робиться, і скільки часу займає?
(8 + 8) @mid131288, будь ласка, надішліть рішення вказаного математичного рівняння в цей чат протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (30 сек)