Українська Канада
-
віза тільки для вїзду, далі основний документ це ВП і його дата
-
А як податися на продовження візи, якщо ще дійсний wp?
-
Тобто я мушу податися на нову візу? Чи є можливість продовження старої?
-
Ми за 2 місяці отримали (дружина, я громадянин) і теж не було вільних слотів, а потім самі з Ванкувера подзвонили
-
Туди їхати в посольство на інтерв’ю (є різні міста)
-
Вітаємо, Lana! Нагадуємо наші правила: 1) комунікація українською та англійською мовами, 2) спосіб спілкування має значення, 3) "ні" рекламі, спаму, фейкам. Кілька корисних посилань: Українська Канада - ukrainiancanada.ca Ми на Facebook - facebook.com/canadaua Імміграція до Канади - t.me/comingtocanada
-
Всім привіт! Готували цей проект для нашої громади в Стратфоді,та вирішили, що треба ділитися знаннями:) 🇺🇦В рамках підтримки українців за кордоном, SkillsBooster, діджитал - маркетинг академія, студентами якої є вже понад 600,000 студентів, дарує безкоштовний доступ до своїх найкращих англомовних курсів. 📆 Реєструйтесь до 15.04.2024! 👇Переходьте за посиланнями нижче та скоріше активуйте доступи до курсів - тільки 100 вільних місць: docs.google.com/document/d/139HrUbdXPl7-bSCxiMg7Dnkk8aaMBV5oete3tObgqQs/edit
-
Прийшла карта дебіт, сходив поставив пін у атм. Далі у інструкції звонити на номер щоб активувати, дзвоню вписую номер карти, а потім просить 5 digit code, якого не існує в природі. У когось вийшло активувати?
-
Бо у мене в аплікації не показує cheque і баланс. Хоча я пішов ввів рандомний пін воно увійшло потім попросило ввести новий я і ввів 4 цифри
-
А дзвонив? І пін був 4 цифри?
-
Там пін має бути 4 цифри. А запрошують 5