Українська Канада
-
Буду вдячна за допомогу
-
По якому питанню ?
-
Без погодження на дитину , можна ввдправитирпхом зі своїми , в Варшаву і Відень. Люди такспрблять В інших візових не приймають Нам приходив на дитину
-
Привіт! Підкажіть хто стикався. Нам з чоловіком прийшли запрошення на вклейку візи, а дворічному сину ні. Друзі кажуть, що відправляли без запрошення, а в центрі VFS кажуть треба щоб сину окремий лист прийшов. Хтось подавався з маленькою дитиною? Як у вас було? ( програма CUAET)
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка як краще відправити паспорт на в клейку візи до Варшави і що треба оплачувати? Заздалегідь дякую💙💛
-
Стосовно SJTD: Сьогодні у аеропорту у Кракові спілкувалась зі стражем гранічним та представниками LOT. Потрібно мати біометричний паспорт. Номер та назву документа мені не дали, сказали ідти до українського консульства. Шенген не випускає кажуть. На мої доводи стосовно Червоного Хреста та людей які взагалі без документів, знову повторювали про біометричний паспорт. Якщо в когось е посилання за даним питанням поділитися будь-ласка.
-
Підскажіть будь ласка ,що потрібно зробити щоб перезаписатися на біометрію ( не встигли на запис і не встигли його відмінити) ,а на сайті вибиває ,що перевищили ліміт зустрічей ?
-
Страх переповнює,сильніший за візу довгоочікувану
-
Це дуже сумно,тому що ,тепер ходять слухи,що паспорта губляться,тобто наші паспорти попадають у руки недоброзичливих наших сусідів,які потім косять під українців.
-
Підскажіть будьласка,хто вклеював візу в Великобританії,чи можливо особисто відвезти паспорта на вклейку і якщо можна ,де це роблять? Щиро вдячна заздалегідь.🙏
-
Доброго здоров'я,усім