Українська Канада
-
По якому питанню ?
-
Доброго дня , підкажіть куди звертатись . Можливо хтось з Німеччини на візу подавав . 🙏
-
Без погодження на дитину , можна ввдправитирпхом зі своїми , в Варшаву і Відень. Люди такспрблять В інших візових не приймають Нам приходив на дитину
-
Привіт! Підкажіть хто стикався. Нам з чоловіком прийшли запрошення на вклейку візи, а дворічному сину ні. Друзі кажуть, що відправляли без запрошення, а в центрі VFS кажуть треба щоб сину окремий лист прийшов. Хтось подавався з маленькою дитиною? Як у вас було? ( програма CUAET)
-
У товариша жінка народила,в Альберті все абсолютно безкоштовно,про інші провінції не знаю,але думаю також
-
Доброго дня! Підскажіть будь-ласка як краще відправити паспорт на в клейку візи до Варшави і що треба оплачувати? Заздалегідь дякую💙💛
-
На іспити. Якщо укр посвідчення ніколи не було
-
Стосовно SJTD: Сьогодні у аеропорту у Кракові спілкувалась зі стражем гранічним та представниками LOT. Потрібно мати біометричний паспорт. Номер та назву документа мені не дали, сказали ідти до українського консульства. Шенген не випускає кажуть. На мої доводи стосовно Червоного Хреста та людей які взагалі без документів, знову повторювали про біометричний паспорт. Якщо в когось е посилання за даним питанням поділитися будь-ласка.
-
Экзамен по-любому будет
-
на indeed ca шукайте. На маркет плейс фейсбук. І можете ще знайти роботу в газетах які можна взяти в наших общинах
-
Доброго дня, пидскажить, де шукати, роботу, у Канаду , Працюе хтось электриком. ?
-
Підскажіть будь ласка ,що потрібно зробити щоб перезаписатися на біометрію ( не встигли на запис і не встигли його відмінити) ,а на сайті вибиває ,що перевищили ліміт зустрічей ?
-
Страх переповнює,сильніший за візу довгоочікувану
-
Це дуже сумно,тому що ,тепер ходять слухи,що паспорта губляться,тобто наші паспорти попадають у руки недоброзичливих наших сусідів,які потім косять під українців.
-
Дякую велике !
-
Наскільки я знаю, там тільки відправляти паспорт
-
Підскажіть будьласка,хто вклеював візу в Великобританії,чи можливо особисто відвезти паспорта на вклейку і якщо можна ,де це роблять? Щиро вдячна заздалегідь.🙏
-
Доброго здоров'я,усім
-
На складах у Торонто реально платять 5000 C$?
-
Як ви думаєте , якщо я це знайшла б в гуглі , то я писала б в цю групу ?? Я просто хвилююся и не хочу надіслати не туди , так як знаходжусь в іншій країні
22 Jan 2023, 19:22
10725/123823
about 6 hours ago